Statii de incarcare pentru masini electrice

21 iulie 2016

Statiile de incarcare oferite, ce folosesc prize la standardul de incarcare AC tip 2, au fost testate cu toate modelele de masini electrice de pe piata din acest moment, dovedindu-se a fi solutii rapide de incarcare, fiabile si usor de configurat. In functie de racordul electric disponibil in locul instalarii, puterea de incarcare poate fi setata, pentru rezidential sau privat, intre 3,5kW(230V;16A) si 7kW(230V;32A), iar pentru semi-public si public puterea poate fi intre 11kW(400V;16A) si 22kW(400V;32A). De asemenea, pentru incarcarea simultana a doua autovehicule electrice exista posibilitatea montarii a doua prize tip 2 de 11kW sau 22kW, in special in cazul zonelor de incarcare publice.

Montajul acestor echipamente se poate face in interior direct pe peretele unui garaj, de exemplu, sau in exterior putand fi fixate pe piloni metalici care vin ca accesorii suplimentare. Statiile sunt protejate de contactul cu praful si apa avand carcase rezistente, construite la standardul de protectie IP54. Intervalul temperaturii de functionare este de -25°C pana la 50°C, iar umiditatea relativa permisa este cuprinsa intre 5% si 95%. Statusul de functionare si posibilele erori sunt indicate cu LED-uri.
Optional, statiile de incarcare pentru masini electrice pot fi comandate cu interfata web, software de configurare, modul RFID (identificare prin frecventa radio) si carduri de autentificare RFID. Aceste facilitati permit operatorilor din domeniul semi-public si public sa administreze facil o retea de statii de incarcare, avand control asupra accesului utilizatorilor la statii, sa contorizeze energia utilizata la incarcarea masinilor, sa ofere posibilitatea rezervarii statiei de incarcare de catre utilizator la o anumita ora si pentru un anumit interval de timp si nu in ultimul rand, atunci cand numarul masinilor electrice va creste, sa poata factura pentru incarcarea masinilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram