Canapele extensibile pe DecoStores Care este utilitatea lor?

18 iulie 2016
Autor:
AUTHORITY

Ce inseamna, pentru tine, o schimbare a decorului casei tale? Multi s-ar gandi la decoratiuni sofisticate sau un ansamblu de mobilier complet nou, care probabil costa foarte mult. Deseori, nu este nevoie sa facem investitii enorme pentru a schimba ambianta locuintei noastre. Putem, de exemplu, sa incepem prin a cumpara o canapea noua. A cumpara o varianta extensibila pentru camera de zi poate fi o alegere foarte inspirata, mai ales ca modelele respective sunt si extrem de practice.

Site-ul despre care urmeaza sa vorbim este o platforma cu stil si personalitate, care imbina rafinamentul cu practicalitatea si cu un nivel accesibil al preturilor. Aici veti gasi o mare varietate de produse, care se vor potrivi foarte bine chiar si in apartamentele mai putin spatioase. Canapeaua extensibila este extrem de utila ajutandu-va sa va comprimati spatiul din casa. Pe site-ul DecoStores gasiti zeci de canapele extensibile de diferite tipuri, tapiterii si cu cele mai performante sisteme de extindere. Vorbim, desigur, de modele elegante de inspiratie scandinava, ideale pentru un decor modern in stil minimalist. Daca preferi variantele tapitate cu design clasic, tot aici te asteapta unele dintre cele mai interesante propuneri.

 

 

Care este locul unei canapele extensibile? Intra acum pe platforma de mobila DecoStores

Canapeaua extensibila reprezinta alegerea fireasca a unei familii care nu are foarte mult spatiu in casa in care locuiesc. Atunci cand se cauta aceste modele, utilitatea lor de a se transforma in paturi confortabile este cea mai urmarita. Sistemul de extensie este unul foarte important pentru ca el asigura durabilitatea in timp a canapelei.

Living-ul reprezinta una dintre camerele in care se aseaza cel mai des aceste variante de mobilier, dar site-ul sugereaza alegerea unei variante viu colorate si super confortabile pentru camera copilului. In acest fel, noaptea va avea un pat extrem de comod, iar ziua, prin strangerea lui o camera foarte spatioasa, in care sa se joace cat este ziua de lunga.

Canapeaua fiind amplasata intr-o camera de copil, este recomandat sa optati pentru o canapea cu tapiterie textila, husa ei putand fiind detasata in vederea curatarii ei, sau inlocuita cu alta noua.

Preturile sunt foarte variate in mediul online, iar un model extensibil cu saltea din spuma poliuretanica poate depasi suma de 7000 lei. Canapelele de acest tip sunt practice si extrem de cautate, datorita fiabilitatii si a utilitatii lor. Pe platforma de mobila DecoStores le puteti gasi si la preturi bune. Site-ul de home design a reunit produse ale celor mai mari magazine online de mobila si decoratiuni, astfel aici gasiti sute de canapele extensibile la preturi incepand de la 1000 de lei!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram