Campania reducerilor de vara la Libris

14 iulie 2016

Daca esti pasionat de lectura, ai acum un motiv in plus de bucurie: incepand din 13 iulie 2016, magazinul online de carte Libris lanseaza campania reducerilor de vara la 7.500 de titluri de carte publicate de nu mai putin de 16 edituri cunoscute din tara: Nemira, Rao, All, Corint, Aramis si multe altele.

Oferta de carti romanesti este foarte cuprinzatoare !

Ai libertatea sa cauti cartile din domeniul preferat, fie ca ne referim la romane de dragoste, aventura, carti fantasy, fiction, fie ca iti plac cartile de dezvoltare personala sau chiar dezvoltarea afacerii, psihologie sau gastronomie.

In cele peste 7.000 de titluri disponibile pe site-ul Libris este imposibil sa nu gasesti un subiect care sa te atraga. Reducerile sunt cuprinse intre 20% si 89% si includ carti din majoritatea categoriile aflate in libraria online Libris, mai putin cartile tehnice.

Editura Corint ofera, de exemplu, reducere de 30% la zeci de titluri de carti pentru copii, carti istorice, dar nu numai la aceste categorii.

Editura Leda, la randul ei, publica si promoveaza cu succes de ani de zile cele mai dorite carti pentru adolescenti. Tot ceea ce ai de facut este sa vizitezi magazinul virtual Libris.ro, sa alegi si sa plasezi apoi comanda dorita.

Vei beneficia de transport gratuit prin curier, indiferent de localitatea in care domiciliezi, Libris Brasov fiind in prezent singura firma online din Romania care asigura transportul gratuit al coletelor, indiferent de valoarea comenzii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram