Reconectarea personala ca mod de a te regasi

13 iulie 2016
Autor:
Fortin

Reconectarea personala ca manifestare si scop
Insa, lasand acesti termeni deoparte, prin aceasta regasire sa spunem astfel, se poate vorbi despre o implinire si desavarsire spirituala. Trebuie spus ca aceasta practica este unica in felul ei, aceasta depasind orice alta procedura terapeutica sau tehnica cu bioenergie. Asta si pentru ca aceasta tehnica implica si o realiniere a centrelor energetice ale omului, cu meridianele de acupunctura, cu axele principale de energie ale planetei.
Despre aceste meridiane energetice vom discuta in cele ce urmeaza, asta si pentru ca reconectarea personala implica alinierea la nivel de energie cu acestea, dar si pentru ca aceste axe energetice sunt de o extrema importanta. Defapt atat de importante incat toate locurile sacre sau foarte renumite ca Machu Picciu din Peru, Marile Piramide, Sedona din Arizona si multe altele, sunt asezate pe aceste meridiane.
Intreaga grila multi-dimensionala ce ocroteste si inconjoara planeta este la un nivel energetic superior aceasta fiind ca un fel de retea ce permite luminii si informatiei de vibratie superioara sa curga prin corpul tuturor fiintelor, plantelor si nunumai. Evident, corpul uman poate beneficia si el de acest flux energetic de inalta vibratie, insa numai daca apeleaza la reconectarea personala.
Cum este vazut oceanul de energie ce inconjoara Terra
Asta se intampla datorita faptului ca in ultimele milenii, in mod progresiv, omul si-a pierdut aceasta conexiune, iar in prezent legatura dintre corp, minte, spirit si inalta vibratie planetara si universala este una absenta. Despre aceasta grila de energie cu o vibratie superioara s-a tot vorbit, cercetatorii din zilele noastre ii spun Punctul Zero, in trecut fiind denumita de catre inaltii asceti si mistici “Marea Lumina”. Oceanul de energie este prezent peste tot, practic in el se scalda toate lucrurile care au existat, exista si vor exista vreodata.
Pentru cercetatori, primele semne de intrebare au aparut atunci cand au constatat faptul ca atomi pusi in pereche la distante uriase (mii de Kilometrii) se comporta ca si cum ar fi conectati la un nivel invizibil si inexplicabil. Relatia de la distanta dintre doi atomi care isi modifica sensul de rotatie pentru a fi opusa perechii vine sa ofere un strop de dovada pentru ideile expuse aici, dar si pentru reconectarea personala. Asadar, pentru toti cei ce vor sa afle toate detaliile si informatiile despre acest subiect ce poate fi descris cu greu, site-ul www.re-conectarea.ro este locul de unde puteti incepe o calatorie spre desavarsirea spirituala. Va asteptam.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram