Piscine publice

12 iulie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Construirea piscinelor publice se supune unor norme si prevederi legale bine stabilite. Asa cum este si firesc astfel de piscine publice nu se construiesc oricum si trebuie realizate cu anumite materiale, care ulterior sa permita accesul in siguranta a persoanelor. In cazul in care sunteti interesat sa investiti intr-o afacere care sa se bazeze pe aceasta nisa, puteti apela la firma Happy Pool.

Happy Pool- partenerul dumneavoastra pentru proiecte pentru piscine publice

Tot mai multe persoane care dispun de o suma mare de bani isi deschid propriile afaceri si cum si la noi in tara, romanii au devenit tot mai interesati de relaxare in piscine si zone spa, nu este de mirare faptul ca exista tot mai multe cereri de proiecte pentru piscine publice. Happy Pool este una din firmele de renume la noi in tara la care apeleaza foarte multe persoane. Firma se bazeaza pe profesionalismul si eficienta angajatilor sai si tocmai de aceea, puteti avea incredere ca veti beneficia de servicii de inalta calitate. Cu sediul in Oradea compania Happy Pool se ocupa cu realizarea de proiecte ample, complexe pentru aquaparcuri, piscine olimpice, piscine publice si rezidentiale, centre wellnes, stranduri, spa-uri, saune.

Pentru piscine publice, apelati la Happy Pool

Happy Pool pune accent pe calitate si bineinteles pe satisfacerea nevoilor clientilor. Ca in orice alt domeniu, si aici, este foarte important felul in care se lucreaza, materialele folosite. Atunci cand va decideti sa construiti o piscina, trebuie sa tineti cont de mai multi factori: cui va adresati, in ce zona doriti sa o construiti, suprafata, eventuale utilitati si bineinteles scopul final. Structura bazinului se poate realiza atat din beton, cat si din cofraje de polistiren. Finisarea bazinului se poate realiza cu gresie, mosaic de sticla sau Liner. Se impune ca piscina sa fie prevazuta cu canal perimetral, datorita faptului ca exista un volum mare de apa, iar numarul de utilizatori este ridicat; astfel, apa se scurge in bazinul de compensare. Camera tehnica trebuie sa fie dotata cu anumite echipamente specifice pentru tratarea corespunzatoare a apei si cu echipament de filtrare mecanica. Apa este astfel tratata automat, parametrii fiind la cotele impuse. Daca va ganditi la tratarea manuala, trebuie sa stiti ca aceasta nu este o solutie valabila pentru piscine publice, deoarece nu se poate asigura mentinerea calitatii apei la cotele stabilite de standardele europene. Daca doriti, puteti dota piscina cu diferite atractii atat pentru copii, cat si pentru adulti, in functie de bugetul de care dispuneti: cascade, jeturi de hidromasaj, tobogane, inot contra curent, gheizere etc.

Cum ii puteti contacta pe angajatii acestei firme?

Happy Pool va asteapta la sediul de pe strada Cazaban, nr 49, in incinta Casei Tineretului. Pentru mai multe informatii, aveti la dispozitie mai multe numere de telefon, o adresa de e-mail si daca doriti va puteti abona la newsletterul firmei. Programul de lucru al firmei este de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 16.00. Cei interesati pot sa acceseze site-ul companiei- happypool.ro. Colaborati cu aceasta firma pentru proiecte de succes pentru piscine publice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram