Hidroizolatii Constanta de la Paunyxconstruct ro

7 iulie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Profesionalismul si experienta pe care o au firmele ce le pot executa le recomanda pentru ca sunt solutia cea mai buna ce poate fi luata in cazul acestor lucrari .

Tipuri ale hidroizolatiilor :

- Hidroizolatiile ce au membrane acrilice au la baza folosirea unor membrane lichide si acrilice bazate pe polimeri ce sunt rezultati din dispersie apoasa . Modalitatea aceasta este aplicabila la izolarile teraselor, la balcoane, la subsolurile constructiilor noi dar si in cazul subsolurilor vechi . Caracteristicile principale ale tipului acesta de hidroizolatie in Constanta este reprezentata de faptul ca reflecta radiatiile solare cam in proportie de circa 95% , avand o aderenta in cazul marii majoritati a suprafetelor , deasemeni are flexibilitate si e stabila la ceea ce inseamna orice intemperie .

Aspectul acestor hidroizolatii in Constanta dar nu numai aici, este unul lucios si estetic intr-o mare masura.

In ceea ce privesc suprafetele metalice cat si acoperisurile ce sunt confectionate din tabla , cele pe suprafete facute din lemn sau din beton , pot fi executate lucrari de protectie avand membrane acrilice rezistente la factori externi.

- Hidroizolatiile ce sunt poliuree sunt considerate a fi de ultima generatie, au proprietati fizice cat si mecanice exceptionale . Acestea sunt rezistente la actiunile mecanice , cat si la factori externi cum sunt grindina si nu in ultimul rand cele de trafic intens. Pentru sistemul acesta de hidroizolatii ,avand poliuree sunt facute multe dintre teste, chiar si teste militare, in acest fel dovedindu-se si confirmandu-se ca acestea au niste calitati infailibile .

Produsul acesta poate fi comercializat in minim trei variante, respectiv: poliureea care e pur aromatica , ai care are mare aplicabilitate in privinta podurilor, cladirilor cat si in cazul platformelor petroliere, dar si la tancuri, iar poliureea hibrida ce se foloseste in cazul in care se asigura protectia cladirilor si a suprafetelor metalice cat si a poliureea alifatica , ea avand ca principala proprietate rezistenta la lumina.

In ceea ce privesc hidroizolatiile in Constanta, aiic se folosesc incluisiv top coat, aceasta hidroizolatie fiind una cu membrana acrilica, ce e flexibila si care are polimeri la baza, fiind destinata izolarii teraselor, a fundatiilor, a balcoanelor, pentru ca acest top au o afinitate care e din rigips, din bitum , beton sau din caramida , glet de ipsos, ori carton sau sapa.

Principalele caracteristic ale acestui top sunt reprezentate de impermeabilitate, de pelicila continua, de culoarea ce poate fi gri sau alba , nu in ultimul rand de stabilitatea fata de intemperii .

Ca servicii de hidroizolatie se gasesc online firme ce pot sa execute , printre ele numarandu-se inclusiv cea care are adresa www.paunyxconstruct.ro ce produce termoizolatii , cat si termohidroizolatii , asigura protectie impotriva focului dar si protectie coroziva si a pardoselilor sintetice cat si insonorizare .

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram