Carti Humanitas cu reduceri de 95

7 iulie 2016

Incepand cu data de 7 iulie, magazinul online Libris lanseaza o noua campanie de oferte promotionale dedicate consumatorilor de carte. Iubitorii de literatura au sansa sa profite de reducerile de vara pentru unele dintre cele mai cautate titluri lansate de catre editura Humanitas.

Cea mai mare librarie online impreuna cu editura Humanitas lanseaza o noua campanie cu carti la preturi accesibile

Startul la reduceri incepe joi, 7 iulie, cand Libris ofera tuturor iubitorilor de carte sansa sa achizitioneze titlurile preferate la preturi speciale. Campania Libris continua o serie de initiative similare in parteneriat cu mari edituri din Romania cu care libraria si-a obisnuit deja vizitatorii.

Cartile care intra in aceasta promotie vor beneficia de reduceri de pana la 95%. Preturile incep de la suma minima de 1.65 de lei, iar titlurile de pe listele de oferte sunt indeajuns de diverse pentru satisfacerea tuturor gusturilor iubitorilor de literatura.

Dupa ofertele speciale pentru titlurile editurilor Polirom, Rao, Litera sau Mix, de aceasta data este randul volumelor lansate sub editura Humanitas. Un total de 302 titluri participa la aceasta campanie de reduceri care inglobeaza o gama larga de subiecte si genuri literare pentru diverse categorii de varsta.

Campania include volume semnate de autori de talie internationala: Mario Vargas Ilosa, Kundera sau Thoms Man cat si lucrari ale unor autori autohtoni valorosi precum Neagu Djuvara, Plesu, Cartarescu, Liiceanu, Cioran, Boia.

Sezonul reducerilor la Libris

Cea mai mare librarie online din Romania incurajeaza iubitorii de carte sa se bucure de vacanta cu o carte buna. In aceasta vara libraria online Libris si-a propus sa lanseze campanii de reducere la mii de titluri de carte, atat straine cat si autohtone.

Campaniile din luna iunie au demonstrat succesul initiativei si deschiderea cumparatorilor pentru astfel de oferte. Promotiile precedente au inclus titluri de la edituri precum Polirom, Humanitas, Rao, Litera si Mix.

Si de aceasta data echipa Libris se asteapta la un raspuns pozitiv din partea cititorilor, in special cand procentele de reduceri ajung si pana la 95%.

Despre Libris.ro

Libris este cea mai mare librarie online din Romania, fiind diviza online a Libris SRL, societate cu peste 25 de experienta in domeniul distributiei de carte. Echipa Libris pune accent pe categoriile de educatie si dezvoltare personala si se implica activ in campanii de donatii si responsabilitate sociala.

Libris pune la dispozitia iubitorilor de carte peste 120.000 de titluri in limba romana sau engleza si este singurul magazin online din Romania care ofera cumparatorilor transport gratuit in tara prin curier, la orice comanda, indiferent de valoarea acesteia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram