Euro Print soluția fiabila de cartușe compatibile pentru imprimante

6 iulie 2016
Autor:
TROMPETTE

Euro Print, marcă înregistrată a Euro Print Shop SRL, Timișoara,  unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții pentru imprimante localizați în vestul țării, dar cu acoperire națională, vine cu o ofertă foarte variată de cartușe pentru imprimante, pliată pe nevoile companiilor mici și mijlocii, dar și a companiilor mari, cu nevoi extinse de print. Prin diversitatea ofertei, furnizorul acoperă majoritatea tipurilor de imprimante disponibile pe piață, de la variantele de entry-level, recomandate, în special, pentru o utilizare casnică, până la multifuncționalele high-end, sau imprimantele speciale destinate unor utilizări business intensive sau a unor sarcini de imprimare care presupun o redare de înaltă fidelitate, la rezoluții mari, în special destinate producției publicitare.
Mediul de business din România este unul foarte dinamic și cu nevoi complexe, iar printul de calitate este una dintre aceste nevoi. Imprimanta, este o piesă esențială în birou, iar de funcționarea sa depind o serie de procese din cadrul firmei. Chiar dacă cea mai mare parte a documentelor sunt acum în formă digitală, nevoia unei imprimante care să ofere materiale imprimate de calitate rămâne una pregnantă în cadrul companiilor, indiferent de dimensiuni. Pentru contracte, facturi și alte acte contabile redarea pe suport de hârtie este încă obligatorie, acest lucru reprezentând un argument viabil pentru achiziția unei imprimante performanțe care va avea nevoie, mai devreme sau mai târziu de cartușe fiabile care să îi mențină standardele de calitate în materie de print.
Euro Print Shop se poziționează pe piața națională ca furnizor principal de cartușe compatibile pentru toate tipurile de imprimante. În acest sens compania timișoreană vine cu propuneri avantajoase pentru pentru distribuitori. Prin magazinul online, compania poate acoperi o gamă largă de nevoi la nivel național, dar consolidarea poziției pe segmentul business în vestul țării și la nivelul întregii țări este un punct central al strategiei de dezvoltare a companiei.
Tocmai pentru o acoperire completă a nevoilor de mentenanță a imprimantelor laser și inkjet, dar și a copiatoarelor, Euro Print propune produse de calitate a căror fiabilitate a fost testată. În același timp, compania aduce un plus de valoare clienților finali printr-o serie de avantaje competitive care țin de interacțiunea cu acesta. Răspunsul prompt la fiecare comandă și livrarea în 24 de ore sunt doar două dintre avantajele pe care le propune. În mediul de business, este esențial să ai câte un furnizor de încredere, indiferent de situație, iar Euro Print Shop este furnizorul de cartușe imprimante în Timișoara dedicat distribuitorilor la nivel național pentru a le asigura continuitatea în materie de nevoi de imprimare.
Despre Eruo Print Shop
Euro Print Shop, reprezentată de marca proprie Euro Print, este o companie concentrată pe o nișă devenită foarte specializată, cea a consumabilelor pentru echipamente de print și copiatoare. Datorită acestei specializări, compania vine cu răspunsuri prompte și fiabile la nevoile utilizatorilor finali din România, oferind pe lângă o gamă largă de produse și o serie de avantaje competitive pentru clienți. Obiectivul companiei este de a deveni cel mai important furnizor de produse de compatibile pentru imprimante din Timișoara și unul dintre cei mai importanți furnizori din țară.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram