Ieșenii vor sa doneze peste 96 000 de lei pentru proiecte locale Fii și tu Rezervor de Realitate

30 iunie 2016

Orice ieșean poate deveni Rezervor de Realitate, când alege să contribuie printr-o donație, fie la Dezvoltarea Comunitară și îmbunătățirea Educației sau a Culturii, fie la asigurarea Egalității de Șanse în Iași.
Anul trecut, Swimathon Iași a devenit cel mai mare eveniment de fundraising prin înot din țară, când ieșenii au donat peste 175.000 de lei. Au fost implementate atunci, 22 de proiecte de îmbunătățire a vieții urbane.
---
Swimathon Iași este cel mai amplu joc în viața reală, prin care ieșenii creează și implementează ei înșiși proiecte care sporesc calitatea vieții în oraș. Cele 29 de proiecte înscrise la Swimathon sunt tot atâtea misiuni pe care jucătorii le duc la bun sfârșit, adunând resurse care asigură transformarea lor în realitate.
Cei 330 înotători care au intrat anul acesta în Rolul Liber-Vânătorilor de Resurse, au organizat târguri de bunătăți făcute în casă, bazare și licitații caritabile, concerte și seri cinematografice. Alături de ei, 71 de ieșeni au devenit ambasadori de proiect și-au intrat în rolul Liber-Culegătorilor de Resurse. Au făcut fundraising peer-to-peer sau și-au donat talentele în schimbul donațiilor.
Prin donații, ne asigurăm că în Iași sunt implementate proiectele care ne reprezintă. Până pe 2 iulie, oricine poate deveni Rezervor de Realitate pentru un proiect, oferind resurse ca planul să se transforme în realitate!
---
Devino Rezervor de realitate și vino pe 2 iulie la Ștrandul Municipal, ca să susții Iașul care participă direct la realitatea de care vrea să aibă parte!

Înotătorii se vor întrece în bazin, galeriile vor deborda în flash-mob-uri și atmosfera va fi electrizată de Andrei Giurgia. Vor fi premii care să dea puteri ieșenilor care vor să facă din Iași, un oraș creat de ei înșiși.
---
Swimathon Iași este organizat de Fundația Comunitară Iași. Partenerul principal al evenimentului este HEG Iași.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram