Masini de maturat: o curatenie impecabila intr un mod rapid si simplu

28 iunie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Tehnologia si mai ales evolutia acesteia sunt aspecte care astazi se fac resimtite pana si in cele mai banale activitati, printre care si cea de curatenie. Aparitia si reinventarea continua a echipamentelor de specialitate au transformat modul in care spatiile sunt curatate (indiferent de destinatie), aducand totodata avantaje deloc de neglijat. Un exemplu concret in acest sens il reprezinta inlocuirea clasicei maturi si al farasului cu modernele masini de maturat.

Avantaje masini de maturat

Curatarea suprafetelor cu masini de maturat in dauna maturii asigura utilizatorului beneficii de necontestat, iar printre cele mai importante se numara efortul minim necesar in desfasurarea acestei activitati. Durerile de spate, oboseala mainilor si monotonia miscarilor dispar, maturarea devenind chiar o activitate placuta ce necesita simpla plimbare a masinii cu ajutorul manerului, pe suprafata vizata.

Pe langa facilitarea muncii depuse, curatenia este realizata intr-un mod mai rapid, asadar vorbim si de economisire de timp, rezultatele finale din punct de vedere al curateniei fiind net superioare celor obtinute cu clasica matura. Altfel spus, cu masini de maturat faci curatenie mai bine, mai rapid si mai simplu!

Tipuri de masini de maturat

Avand in vedere spatiile si mai ales suprafata propriu-zisa ce se doreste a fi maturata, masinile se impart in echipamente hobby si pentru aplicatii profesionale.

In timp ce modelele hobby sunt destinate uzului casnic si utile in curatarea unor spatii precum garaje, cai de acces, curti exterioare si alte locuri ce se intind pe o suprafata mai mica, gama de masini de maturat profesionale (unde sunt incluse si modelele cu om la bord) raspunde cu succes nevoilor de curatare a magazinelor comerciale mari de tipul mall-urilor, depozite, hale industriale, ateliere, medii de afaceri si in general suprafete mari.

Actionate manual, alimentate electric cu ajutorul unui acumulator sau pe benzina, piata de specialitate a echipamentelor de curatenie asigura celor interesati masini de maturat cu o serie larga de modele care acopera cu succes cerintele si nevoile existente, indiferent cat de exigente ar fi acestea. O gama variata de produse iti sta la dispozitie si prin intermediul companiei Bella Clean.

Masini de maturat la un raport optim calitate-pret

Specializata in importul si comertul cu echipamente profesionale pentru curatenie, societatea Bella Clean isi intampina clientii cu un portofoliu larg de produse, printre care si masini de maturat hobby, profesionale, electrice, pe benzina si cu actionare manuala deopotriva, fabricate de producatori importanti din domeniu la cele mai inalte standarde.

Calitatea echipamentelor comercializate se traduce si prin siguranta in functionare a acestora, durata mare de viata in cazul unei exploatari corespunzatoare, eficienta maxima, usurinta in utilizare si rezultate pe masura asteptarilor, prin achizitia lor clientii avand certitudinea unei investitii inteligente.

Oferta Bella Clean cuprinde nu doar masini de maturat, ci si alte echipamente pentru curatenie, cum ar fi: aspiratoare (industriale, cu abur si cu filtrare prin apa) aparate de spalare a covoarelor, mochetelor si tapiteriilor, monodiscuri, respectiv masini pentru curatarea pardoselilor. Gama este completata cu carucioare manuale, diverse produse, consumabile si piese de schimb destinate echipamentelor mentionate, toate disponibile la un raport avantajos calitate-pret.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram