30 din suprafata totala Oregon Park este dedicata peisagisticii

28 iunie 2016

"Peisagistica este cruciala pentru Portland Trust si ne-am propus ca spatiul verde sa fie integrat într-un mod practic si atractiv în Oregon Park în asa fel încât oamenii sa se bucure pe deplin de beneficiile sale. Aceasta este o completare naturala adusa tuturor celorlalte specificatii de înalta tehnologie ale proiectului, axate pe resurse naturale si eficienta energetica, care plaseaza Oregon Park în topul clasamentului cladirilor verzi de birouri din Bucuresti: amprenta de carbon redusa si zero diminuare a stratului de ozon datorita materialelor de constructie, sistemul cu pompe de caldura geotermala (care genereaza economii de peste 35% la costurile legate de consumul de energie pentru încalzire si racire), iluminat cu LED, încarcatoare pentru masini electrice, suporturi pentru biciclete si depozitare a deseurilor în spatii pentru reciclare", spune Robert Neale, proprietar si Managing Director al Portland Trust.

Prin acest proiect de birouri de clasa A, Portland Trust continua sa aplice cele mai noi si cele mai avansate tehnologii ecologice si sustenabile în constructia de cladiri de birouri verzi din România. Proiectul va avea certificat BREEAM cu calificativul "Excelent".

Pozitionat strategic în zona Floreasca - Barbu Vacarescu din Bucuresti, Oregon Park va cuprinde trei cladiri cu o suprafata închiriabila totala de 70.000 mp. Cladirea A va avea o suprafata de 20.000 mp, în timp ce cladirile B si C vor avea fiecare 25.000 mp. Primele doua cladiri sunt alcatuite din parter plus 6 etaje, fiecare cu doua niveluri de parcare subterana. Acestea se afla în stadii avansate de constructie si vor fi finalizate în aceasta vara.

Designul si layout-ul Oregon Park sunt asemanatoare cu ansamblul de birouri finalizat de Portland Trust în urma cu 10 ani, în zona de nord a Bucurestiului pe DN1, care si-a mentinut întotdeauna un grad ridicat de ocupare datorita accentul pus pe zona verde si pe spatiile generoase dintre cladiri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram