Cei mai haiosi animatori petreceri copii Constanta mascote petreceri Constanta 0728955745

23 iunie 2016

Va punem la dispozitie o echipa tanara si entuziasta de animatori ce vor inveseli atmosfera la orice petrecere pentru copii in tot judetul Constanta! O petrecere reusita in care toti invitatii sa se distreze si sa nu existe pic de plictiseala este garantata cu ajutorul animatorilor si mascotelor noastre pentru petreceri copii. Alaturi de ei, copiii vor avea parte de momente memorabile pline de surprize, distractie si concursuri! Copiii pot interactiona cu personajele lor favorite chiar la ei acasa, la gradinita, la restaurant sau in oricare spatiu, si se vor juca alaturi de ei.
Daca petrecerea copiilor in Constanta are ca tematica personajele din filmul Frozen, inseamna ca aveti nevoie si de animatori care sa intruchipeze personajele! Fie ca aveti o petrecere pentru fetite sau baietei in Constanta, cu totii vor fi incantati sa se joace cu personajele lor preferate din Frozen: Elsa, Anna, Olaf si printul! De asemenea va oferim si supereroi precum Batman, Robin, Superman, Spiderman, Iron Man etc.
La petrecerile pentru copii Constanta, animatorii realizeaza figurine din baloane modelabile, pictura pe fata si o multime de jocuri interactive ce ii vor distra pe copii! Pentru petrecerile copiilor in Constanta va punem la dispozitie si un bar de dulciuri personalizate: briose, cake-pops si alte dulciuri savuroase pentru cei mici, dar si accesorii tematice imprimate cu personajele lor preferate, de la farfurii, pahare pana la baloane, confetti si multe alte surprize! Fotograful si cameramanul Constanta nu pot lipsi de la party-ul pentru copii Constanta! Acestia din urma vor crea amintiri memorabile pentru cei mici si parintii lor!
Noua ne place sa facem copiii fericiti, astfel ca va oferim animatori haiosi care sa va distreze ingerasii la petrecerea copiilor Constanta! Petrecerile pentru copii pot fi organizate oriunde in intregul judet Constanta, astfel ca se poate ajunge cu usurinta la copiii din alte orase sau comune! 0728955745

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram