Reduceri 50 la carti promotie magazin Libris

22 iunie 2016

Campania Editura Humanitas, Rao, Litera si Mix.
Oferta de reducere este valabila doar in ziua de 22 iunie 2016, asa cum reiese din banner-ul online postat pe Magazinul online Libris. Pe acest magazin online gasiti volume cu reduceri substantiale, unele avand pretul sub 10 lei in urma promotiei.


Ca exemple putem aminti celebra carte Micul print de A. de Saint-Exupery, "Marry Poppins-carte de colectie" de P.L. Travers, seria "Minionii" si multe alte carti pentru copii din seria "invatam, jucandu-ne...").


Numeroase carti cu autori cunoscuti si cautati beneficiaza online la Libris de reducere cu 50%: Igor Bergler ("Biblia pierduta"), Markus Zusak ("Hotul de carti"), Nicholas Sparks ("Accidentul", "Cel mai de pret cadou"), Dan Brown etc.


Editura Litera recomanda la preturi foarte bune cartile pentru copii insotite de carti audio, romane de dragoste, dar si compact-discuri audio cu mari compozitori clasici.


De asemenea, colectia "Povesti adevarate" tot de la editura Litera, iti aduce cazuri reale, intamplari din viata unor oameni obisnuiti, care ne vorbesc despre curaj si bunatate, despre miracolele vietii, amintindu-ne ca nu suntem singuri, ca putem razbate chiar si in cele mai intunecate zile.


Humanitas completeaza oferta zilei cu multe titluri din literatura universala, beletristica, unde gasim cartile renumite din colectia "Raftul Denisei".


Indiferent de valoarea comenzii dumneavoastra, Libris Brasov se tine de cuvant si va transporta gratuit prin curier, direct la domiciliu, coletul cu carti comandate online in libraria noastra. Din respect pentru oameni si carti !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram