Locked Up deschide un nou Escape Room: SURVIVOR

22 iunie 2016

Locked Up inaugurează împreună cu LaserMaxx Romania, SURVIVOR, a patra cameră escape din portofoliu. SURVIVOR te trimite într-o aventură exotică din care te salvează spiritul de echipă și îndemânarea.

În luna iunie, Locked Up lansează împreună cu LaserMaxx Romania room escape-ul SURVIVOR. Tematica este una plină de exotism și aventură. Descoperiți un ținut izolat, cu peisaje de o frumusețe ireală, cu râuri pline de pești nemaivăzuți și plaje cu nisip fin, de culoarea aurului. Asupra localnicilor acestui ținut s-a abătut însă un blestem cumplit, fiindcă l-au supărat pe Armon, zeul neîndurător al sorții. Pentru că i-au nesocotit pretențiile și au refuzat să i se supună, Armon s-a transformat într-o ploaie de foc și vine să-i nimicească. Pericolul este imminent, dar Înțeleptul tribului vă spune calea de salvare: trebuie să căutați Totemul Sacru, statueta magică ce poate transforma furtuna de flăcări într-o ploaie de vară, scăpând locuitorii de la pieire. Dacă reușiți să găsiți Totemul și să-l înmânați Înțeleptului înainte ca flăcările să intre pe teritoriile tribului, oamenii vor supraviețui și vă vor răsplăti cu aur și diamante.

Te poți bucura de escape room-ul SURVIVOR în cadrul unui teambuilding, în cadrul unei petreceri aniversare sau poți planifica o petrecere pentru copii. Scenariul este accesibil indiferent de vârstă, adresându-se oricui cu vârsta de peste 8 ani. Programarea poate fi realizată exclusiv pentru camera de escape sau poate fi combinată cu partide de laser tag pentru mai multă adrenalină și distracție.

Nr. Telefon 0731 701 013

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram