Magazinul www bzzmag ro va ofera mostre gratuite pentru invitatii de botez cu poza copilului

17 iunie 2016

Procesul de personalizarea a unei invitatii de botez cu poza copilului este prezentat in imaginea anexata.
Toate invitatiile din catalogul nostru sunt personalizabile cu poza copilului dvs. Avem modele doar pentru fetite, doar pentru baieti dar si modele comune pentru fetite si baieti.
Invitatiile de botez au dimensiunile 148,5 x 105 (mm) sau 105 x 148,5 (mm) in functie de deschiderea aleasa (orizontala sau verticala).
Invitatiile sunt printate pe hartie fotografica special proiectata pentru a reproduce fidel colajele grafice realizate, fiind de inalta calitate cu stabilitate dimensionala foarte buna, cu suprafete rezistente si fine.
Daca intrati in atelierul nostru online va puteti personaliza online modelul de invitatie de botez cu poza copilului dvs. Dupa ce configurati invitatia, puteti solicita o mostra gratuita de invitatie pentru botez.
Mostra gratuita va fi trimisa cu Posta Romana si in 3-4 zile sunteti in posesia ei.
Fie ca doriti sa impresionati, fie ca vreti ceva discret sau chiar daca doriti ceva cat mai traditional, va invitam sa rasfoiti catalogul nostru cu invitatii de botez si veti descoperi invitatii de botez deosebite.
Referitor la pretul invitatiilor de botez cu poza, va asiguram ca este cel mai mic avand in vedere ca realizarea colajului, personalizarea, textul color, plicurile si asamblarea invitatiilor in plicuri sunt gratuite.
In magazinul nostru online puteti gasi si alte produse personalizabile pentru botez: meniuri de masa, numere de masa, etichete marturii precum si plicuri de bani.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram