O masa in familie reprezinta ocazia perfecta ca membrii acesteia sa socializeze si sa creeze legaturi puternice. Insa, pentru persoana care pregateste mancarea, este si o provocare, pentru ca trebuie sa se plieze pe gusturile tuturor, fie ca vorbim despre copii, parinti sau bunici. Daca te regasesti in situatia descrisa mai sus, ai ajuns in locul potrivit! In continuare, vei afla trei retete originale, sugerate de compania Vascar, unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh din Romania.
"Lucram cu cele mai moderne tehnologii si cele mai bune retete, insa secretul mancarii gustoase este sa o prepari cu suflet", spune Directorul General Vlad Ciuburciu. "La Vascar, clientii sunt intotdeauna pe primul loc si facem eforturi pentru a le oferi experiente unice si mese gustoase. Responsabilitatea ne indeamna sa investim in calitate, in metode inovative de preparare a carnii si sa respectam cele mai inalte standarde de siguranta", mai spune Ciuburciu (Vascar). Iata cele trei retete culese de pe site-ul companiei:
Mini baghete cu muschi file taranesc si 2 tipuri de branza
Ingrediente (8 persoane):
- 8 mini baghete;
- 1 kilogram de muschi file taranesc de la Moldova in Bucate (brand premium Vascar);
- 4 linguri de ulei de floarea soarelui;
- 6 cepe medii;
- 100 de mililitri de smantana dulce;
- 100 de grame de crema de branza natur;
- 200 de grame de branza blue;
- 2 lingurite de mustar picant;
- sare si piper;
Paste rigatoni in sos de sunculita taraneasca si rosii coapte
Ingrediente (8 persoane):
- 800 de grame de sunculita taraneasca de la Moldova in Bucate;
- 1 kilogram de paste rigatoni;
- o jumatate de cana de ulei de masline;
- 2 cepe mici;
- 500 de grame de mazare;
- 3 cani de smantana dulce;
- 200 de grame de parmezan;
- 2 linguri de patrunjel verde;
- 2 lingurite de sare;
- o jumatate de lingurita de piper negru;
Risotto cu pulpe de pui si carnat Plai picant
Ingrediente (8 persoane):
- 600 de grame de pulpe de pui dezosate;
- doi carnati Plai picanti de la Moldova in Bucate;
- 4 linguri de ulei de floarea soarelui;
- 2 cepe medii;
- 3-4 catei de usturoi;
- 500 de grame de orez;
- 200 de grame de mazare;
- 3 litri de supa de pasare;
- sare si piper.
Modul de preparare pentru fiecare dintre cele trei retete enumerate mai sus se regaseste pe site-ul www.vascar.ro.
Info
Compania Vascar a fost fondata in anul 1984 la Vaslui, sub denumirea de Industria Carnii, iar in prezent este unul dintre principalii jucatori din domeniu, cu o cifra de afaceri de 22,8 milioane de euro (la finalul lui 2020). Compania detine 21 de magazine proprii in judetele din regiunea Moldovei si este unul dintre cei mai importanti angajatori din regiune (fabrica sa cu capacitate extinsa de la Vaslui are peste 400 de angajati) si unul dintre cei mai importanti contributori la bugetul local (peste 8 milioane de euro plati la bugetul de stat in ultimii 5 ani).
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro