Etichete magnetice de la Euromagnet – produse de calitate de care sa te poti folosi

16 iunie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Ai avea nevoie de etichete magnetice pe care sa le poti adauga pe diferite articole? Stiai ca pe langa magneti si alte produse magnetice, cei de la Euromagnet comercializeaza si etichete magnetice? Trebuie doar sa le accesezi site-ul sau sa iei legatura prin telefon cu echipa Euromagnet pentru a-ti putea comanda produsele care te intereseaza.

Aceste etichete magnetice isi gasesc locul in diverse aplicatii, iar astazi au inceput sa fie din ce in ce mai cautate. Cu Euromagnet, scapi de aceasta grija din moment ce firma ti le poate furniza in timpul cel mai scurt. Inainte de a te hotari, este indicat sa consulti oferta cu etichete magnetice disponibila in diverse variante. Alege sa colaborezi cu ei si vei fi mai mult decat multumit!

Ce sunt etichete magnetice?

Pentru cei care nu stiu, aceste etichete magnetice mai sunt cunoscute si sub denumirea de profile C care isi gasesc utilitatea in logistica. De obicei, se recurge la aceste etichete magnetice in vederea etichetarii rafturilor, dar si a altor produse. Este mult mai economic si mai sigur sa recurgi la aceasta alternativa.

Inca de la inceput, trebuie sa stii ca ai de-a face cu o dubla flexibilitate cand vine vorba de etichetare: aceste etichete magnetice prezinta o hartie unde pot fi trecute informatii cu privire la produsul, eticheta pe care orice utilizator o poate inlocui foarte repede. In cazul in care trebuie sa se schimbe locul articolului cu pricina, eticheta se poate muta impreuna cu magnetul.

In categoria de etichete magnetice, intra articole cu dimensiuni variate: clientul poate opta pentru etichete cu latime de 2 cm, 3 cm, 4 cm, 5 cm cu hartii late de 17 mm, 27 mm etc. (cu 3 mm mai inguste). Daca vei opta ca cei de la Euromagnet sa iti furnizeze aceste etichete magnetice, este bine de stiut ca la cerere, acestia pot debita folie magnetica simpla sau cu adeziv la orice dimensiune pentru etichete cu forme si dimensiuni diverse.

Unde gasesti etichete magnetice pentru intrebuintarile tale?

Pentru a-ti putea procura etichete magnetice, nu trebuie decat sa te adresezi celor de la Euromagnet: este vorba despre o companie care se ocupa de comercializarea unei oferte bogata de magneti si alte produse magnetice la cele mai avantajoase preturi de pe piata de specialitate.

In functie de nevoile si preferintele fiecarui client in parte, cei de la Euromagnet ii ofera solutii personalizate cu care sa poata face fata in orice situatie. Cu produsele marca Euromagnet, oricine se bucura de calitate, garantie (magnetii comercializati au o perioada de garantie de 5 ani) si livrare in timp optim la domiciliu.

Ca sa iti poti face o idee, trebuie sa stii ca cei de la Euromagnet dispun de mai bine de 550 de articole diverse, iar 400 din aceste produse sunt din neodim. Cu livrari de peste 2 tone de magneti in ultimii 4 ani de activitate, cei de la Euromagnet sunt mai mult decat bucurosi sa inceapa o colaborare cu tine.

Pe cei de la Euromagnet ii recomanda experienta vasta in domeniu, competivitatea pe piata de specialitate, dar si diversitatea produselor. Daca vrei sa afli mai multe detalii cu privire la produsele comercializate de cei de la Euromagnet, te poti adresa oricand reprezentantilor firmei, sau poti accesa site-ul lor de prezentare: tot de acolo iti vei putea comanda tot ceea ce te intereseaza.

Euromagnet – etichete magnetice la distanta de un simplu click!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram