TOMMY HILFIGER CELEBREAZĂ LONDON COLLECTIONS: MEN SPRING 2017

15 iunie 2016

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță că Tommy Hilfiger a fost gazda unei cine, împreună cu Dylan Jones, redactor-şef al revistei British GQ, pentru a sărbători sezonul de Primăvară 2017 a London Collections: Men. Evenimentul a avut loc pe data de 11 iunie 2016, la recent deschisa brasserie Cafe Monico din Soho. De la lansarea în iunie 2012, London Collections: Men, în cadrul London Collections, cina din fiecare sezon organizată de Dl. Hilfiger a devenit un accesoriu al calendarului săptămânii de modă, aducând la un loc designeri, influencers ai industriei și media globală pentru a sărbători istoria celor mai discutate colecții masculine londoneze și talentele renumite ale designului.

În urma unei recepții tip cocktail la Cafe Monico, invitații s-au bucurat de o cină intimă, în care Dl. Hilfiger si Dl. Jones, care are funcția de Chair of London Collections: Men, au întâmpinat un adevarat alai al presei internaționale de fashion, retaileri și VIP-uri.

“London Collections: Men reprezintă o scenă pentru câțiva dintre cei mai mari designeri de modă masculină din lume, și sunt încântat să continuăm colaborarea noastră pentru acest eveniment și pentru Primăvara 2017,” a declarat Tommy Hilfiger. “Încă de la lansarea primei mele colecții în anul 1985, ținutele de bărbați au fost parte integrantă a moștenirii de brand Tommy Hilfiger și al acestui business. Sunt foarte entuziasmat să văd cum această industrie își unește forțele sezon după sezon, pentru a sărbători realizările și succesele modei masculine.”

“Sunt încântat să fiu gazda acestui eveniment din nou, alături de Tommy,” a declarat Dylan Jones, redactor şef al revistei British GQ. “El a fost un susținător înfocat al London Collections: Men, încă de la începuturi, și este o reală plăcere să sărbătoresc talentele incredibile ale modei masculine, evident, în acest sezon, alături de el, din nou.”

Tommy Hilfiger; redactorul şef al revistei British GQ, Dylan Jones; muzicianul Dougie Poynter; modelele Toby Huntington-Whiteley, Johannes Huebl, Oliver Cheshire, Andres Velencoso, și Robert Konjic; și vlogger-ul Jim Chapman, care au purtat cu toții Tommy Hilfiger Tailored. Printre oaspeți s-au mai numărat modelul David Gandy și British Fashion Council Chief Executive Caroline Rush.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram