Cum sa cumparati pantofi dintr un magazin online?

3 iunie 2016

Daca v-ati hotarat si doriti o pereche de pantofi care sa se evidentieze prin stil, trebuie sa stiti ca acest lucru nu este intotdeauna usor in mediul online. Spun asta pentru ca daca nu vedeti panfofii in fata dumneavoastra este dificil sa va dati seama cat sunt de stilati. In general cei care aleg sa cumpere pantofi dama online opteaza pentru confort, pentru ca sunt mai usor de identificat.

Daca v-ati hotarat ce pantofi doriti sa comandati online, atunci puteti intra pe Google sau pe alt motor de cautare preferat pentru a cauta oferte propriu zise. De exemplu, daca v-ati hotarat ca doriti o pereche de pantofi cu toc inalt, veti cauta "tocuri inalte". Daca aveti un buget restrans, veti cauta "pantofi ieftini".

Daca doriti puteti sa adaugati si marimea dumneavoastra in motoarele de cautare (de exemplu pantofi dama marime 38, insa de cele mai multe ori veti putea selecta marimea dorita chiar din pagina produsului.

Aceasta este cea mai simpla metoda de a gasi oferte de pantofi in mediul online. Insa trebuie sa recunoastem ca recomandarile au in general cea mai mare valoare pentru un potential client, mai ales asupra celui care se afla la prima achizitie de acest gen. Cand mergeti intr-un magazin clasic va place sa vedeti ca acesta este plin, ca mai sunt alte persoane in jurul dumneavoastra care apreciaza calitatea incaltamintei. Dar cand faceti cumparaturi online si va regasiti singura in fotoliu, este mai dificil sa va bucurati de aceste sentimente. Mai dificil, dar nu imposibil. Asta pentru ca exista recenzii, articole si pareri ale clientilor care au cumparat deja produse de la un magazin online de pantofi dama (avafashion), au fost multumiti si au comunicat mai departe acest lucru.

Deci, daca ati aflat ca avafashion comercializeaza pantofi dama din piele, de calitate superioara, la cele mai bune preturi fie puteti intra direct pe site, fie puteti tasta in motoarele de cautare: pantofi avafashion. Dupa ce ati ajuns pe site este usor sa navigati printre produsele disponibile. Insa daca doriti sa gasiti rapid ceea ce aveti nevoie, uitati-va in partea dreapta sus. Acolo exista o caseta de cautare unde puteti tasta ceea ce doriti (de exemplu pantofi piele sau balerini).

Dupa ce ati gasit perechea care va place cititi toate specificatiile din descrierea produsului. De exemplu, pentru perechea de Balerini DAMIANA din piele de pe http://avafashion.ro/ puteti citi ca este fabricata in Romania din piele natura, atat la interior cat si la exterior. Priviti pozele si incercati sa va imaginati cum vi s-ar potrivi pe picior. Dar culoarea? Aveti la ce sa-i asortati (imbracaminte si accesorii)? Daca aveti intrebari suplimentare puteti apela un reprezentant din magazin.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram