Cove printre vrajitoare și prințese la Bookfest

2 iunie 2016

Editura Didactica Publishing House vă invită sâmbătă, 4 iunie , începând cu orele 14.00, la standul din Pavilionul C2, pentru a asculta “Povestea celor trei vrăjitoare toante” redata de Cove și autoarea, Simona Epure.
Și, pentru că ne-am propus să prelungim ziua copilului, maratonul lansărilor de carte pentru cei mici continuă la ora 15.30, tot la standul editurii din Pavilionul C2. De această data, Cove, împreună cu autorul Ion Ovidiu Pânișoară și invitații lor vă oferă o soluție pentru lectura de seară: superba colecție „Poveștile Diandrei”.
De la ora 18.00, la Scena Arena din Pavilionul C1, Cove, Ioana Chicet Macoveiciuc (Prinţesa urbană) şi invitaţii lor vă aşteaptă la o lansare de carte pentru copii şi părinți, în care mesajele principale sunt bucuria jocului și iubirea necondiționată. Cea mai recentă carte semnată de Prințesă “Te iubesc ,orice ai face!” este nu doar o carte foarte simpatică pentru copii ci, și un instrument foarte util pentru părinți obosiți, ajunşi la capătul răbdării. Detalii despre eveniment aici

Editura Didactica Publishing House v-a pregătit, pentru această ediție Bookfest, peste 30 de titluri noi, semnate de scriitori români precum și de nume de succes din literatura internațională.
Iată câteva dintre lucrările ce vor fi lansate: Literele vesele, Caruselul numerelor și Povestea celor trei vrăjitoare toante, de Simona Epure; Te iubesc orice ai face! – prima carte pentru copii și părinți a Prințesei Urbane, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe; Poveștile Diandrei, autor Ion Ovidiu Pânișoară, profesor universitar, doctor în Ştiinţe ale Educaţiei în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației

Prindeți cele mai bune oferte de preț, discounturi între 20 și 60%. Vă așteptăm în Pavilionul C2.

Prezentare cărți:

“Te iubesc, orice ai face”, autor Prințesa Urbana – Ioana Chicet-Macoveciuc

Ca toți copiii, micuța Ema face o mulțime de trăsnăi și, după fiecare dintre ele, vrea să știe un singur lucru: o mai iubește oare mami?
‹‹Am scris cartea „Te iubesc, orice-ai face“ pentru a-i ajuta pe părinți să reacționeze cu blândețe și răbdare la nenumăratele năzbâtii ale copiilor, dar și pentru a-i ajuta pe cei mici să afle, încă o dată, că mama și tata îi iubesc chiar și atunci când se supără pe ei. ››
Prințesa Urbana - Ioana Chicet Macoveiciuc

„O carte pentru copilul pe care l-am invitat în această lume, dar și pentru copilul din mine. Ioana unește bucuriile și contopește lumile. Poveștile ei mângâie și vindecă.“

Cristina Trepcea,
Psiholog și Psihoterapeut

Povestea celor trei vrăjitoare – autor Simona Epure

"Iată că am vrăjitorit o poveste fistichie, scrisă mai altfel pe hârtie!
Cu trei personaje principale, trei vrăjitoare (Nalta, Zurlia şi Scunda), altădată cunoscute pentru vrăjile lor. Ele încearcă să-şi unească puterile pentru a stăpâni întreaga lume. Dar, fiind bătrâne şi, din cauza asta, un pic cam toante, vraja lor nu reuşeşte, ele devenind dintr-o dată bune.
O poveste amuzantă, pentru mari şi mici, care nu va lăsa pe nimeni să adoarmă până la final. Mesajul poveştii este unul pozitiv: oricine, oricât de rău ar fi, se poate schimba, iar lumea întreagă nu poate fi schimbată de nimic."

Litere si Numere – autor Simona Epure

Cele două cărţi, „Literele vesele” şi „Caruselul numerelor” au la baza ideea învăţării prin joc. Atât textele, cât şi ilustraţiile sunt destinate învăţării literelor alfabetului, respectiv numerelor într-un mod jucăuş şi amuzant. Totul va fi mai uşor de reţinut de către copii datorită poeziilor cu rime vesele. Vrem să învăţăm prin joc!
“Poveștile Diandrei” –
Trei volume:
VOLUMUL 1 cuprinde trei povesti:
- Colegul meu de bancă extraterestrul?
- Ciudata planetă a lui Zarrygot
- Ceva magic se întâmplă
Diandra este o fetiță, care vrea să i se spună în fiecare seară câte o poveste. I-a cerut într-o seară tatălui ei, să facă o poveste pe loc pornind de la cuvintele care i-au venit în minte la întîmplare. În acea seară a fost vorba despre cuvintele prințesă și extraterestru. O ciudată combinație. Cum puteau să se întâlnească un extraterestru și o prințeă? Nu fac ei parte din două lumi diferite? Și dacă s-ar fi întâlnit, ce s-ar fi întâmplat mai departe?
De aici au început poveștile...

VOLUMUL 2 - două povești
- Misterul fluturilor regali
- Misterioasa piatră a râsului

Cei doi prieteni, prințesa Alla și extraterestrul Zarrygot sunt în fața unor noi aventuri în care o să descopere lumea din jurul lor și o să învețe câteva lucruri importante: să dai dovadă de generozitate, să crezi în tine și să fii mândru de ceea ce ești și despre magica putere a zâmbetului - care te ajută să învingi orice obstacol în viață. Sunt lucruri care sunt la fel de importante pentru prietenii noștri cum sunt și pentru fiecare copil și adult (da, și părinții voștri trebuie să nu uite să fie generoși, să se bucure de viață și să o privească cu zâmbetul pe buze).
Citește poveștile, gândește la ceea ce poți să înveți din ele și apoi pune în practică ideile Diandrei. O să te distrezi foarte tare și o să afli cum să crești un om minunat!

VOLUMUL 3 - trei povești
- Secretul din grădina copacului cântător
- Alla află ce este iubirea
- Ciudata poveste a peretelui vorbitor

În volumul al treilea prietenii noștri ajung să facă și mai multe lucruri (să descopre puterea magică a cuvântului, să afle răspunsuri la întrebări de oameni mari și să învețe să judece lucrurile cu atenție și să ia cele mai bune decizii). Și noi, copii, am învățat pas cu pas toate aceste lucruri. Mai sunt multe alte mistere de dezvăluit și de aceea ne întrebăm: se termină aici întâmplările celor doi prieteni ai noștri sau vor avea ai alte și alte aventuri?

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram