ConsultaClick pune la dispozitie o platforma eficienta pentru programari la cardiologie

1 iunie 2016

In ultimii ani, internetul a devenit instrumentul de baza pentru cei care isi doresc accesul imediat la informatii si, in special, rezolvarea rapida si usoara a problemelor de toate felurile. Aliniata la aceasta tendinta, ConsultaClick pune la dispozitia celor interesati o platforma eficienta pentru programari medicale la orice specialitate, implicit cardiologie. Aflate intr-o permanenta actualizare, informatiile de pe site reprezinta un ajutor real pentru pacientii care doresc sa afle mai multe despre un anumit medic cardiolog, despre un anumit cabinet cardiologie sau sa isi faca o programare la o data anume.

ConsultaClick este platforma unde pacientul detine rolul principal. Acesta are, la orice ora, posibilitatea de a consulta lista cabinetelor medicale din apropiere, poate opta pentru orice medic si isi poate face programarea la ora si in ziua dorite. Pe site-ul ConsultaClick exista nu doar liste cu tot ceea ce inseamna cardiologie in tara noastra, ci si parerile altor pacienti despre felul in care au fost intampinati si tratati la fiecare cabinet cardiologie si de catre fiecare medic cardiolog in parte.

Sistemul de programari la cardiologie ConsultaClick este foarte bine pus la punct. Orice persoana poate, prin intermediul functiei de filtrare de pe site, sa isi gaseasca in scurt timp un medic cardiolog potrivit, poate vedea pretul unei consultatii la un cabinet cardiologie si orarul medicului cardiolog preferat, apoi isi poate face programare direct pe site prin completarea unui formular cu numele, data nasterii, o adresa de e-mail si un numar de telefon.

ConsultaClick este prima si singura platforma de programari medicale din Romania si si-a dovedit eficienta prin cele peste 50.000 de programari realizate pana in prezent. Platforma vine in sprijinul celor care doresc sa fie consultati si tratati de un medic cardiolog bun fara sa faca mai multe drumuri pana la cabinet, reusind sa scuteasca simultan timp si bani. Programarile facute prin intermediul ConsultaClick sunt gratuite si se realizeaza in numai cateva minute.

Mai multe informatii despre platforma ConsultaClick si despre orice cabinet cardiologie din tara pot fi gasite pe site-ul oficial.

ConsultaClick – Peste 4.000 de medici din 295 de clinici. Gaseste-l pe cel care ti se potriveste si programeaza-te online!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram