Solzi cupru de la Acopero

1 iunie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Pentru aplicarea solzilor de cupru pe constructie se pot folosi diverse cleme, care sa le sustina si pot fi aplicate destul de usor.

Compania Acopero va pune la dispozitie cele mai bune oferte in materie de solzi din cupru de cea mai bun acalitate si la cele mai bune preturi. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarele disponibile pe site-ul nostru www.acopero.ro iar noi iti vom veni in ajutor in cel mai scurt timp.

Aplicarea solzilor din cupru se face in diverse moduri, in functie de zona in care acestia urmeaza sa fie aplicati, iar una dintre aceste modalitati este pozitionarea lor intr-o forma incrucisata, rezultata din imbinarea acestora. Aceasta modalitate confera un aspect extrem de placut, linistit si ofera un suport mai mare constructiei.

De altfel se foloseste si aplicarea solzilor din cupru in mode intamplator, combinand diverse marimi si forme ce patrund foarte bine in componenta constructiei.

Solzi din cupru sunt utilizati pentru a obtine un suport rezistent in procesele de renovarea al unor cladiri, mai ales si reprezinta o metoda eficienta si avantajoasa din punct de vedere al pretului.

Cum spuneam si mai sus, aplicarea solzilor pe suportul constructiei se face prin utilizarea unor clame de prindere, iar procedeul de fixarea al acestora in mod indirect face posibila o miscare termica, in functie de anotimp.

In conformitate cu forma dorita, solzi pot fi dispusi dinspre partea dreapta inspre cea stanga sau invers, pornindu-se de la baza arhitecturii si pana la varful acesteia.

Modalitatea de aplicare a acestora se poate face in orice forma dorita, dupa preferintele fiecaruia si dupa aspectul pe care ne dorim sa-l aiba lucrarea finala.

Rolul acestor solzi este acela de a completa constructiile inegale, completand astfel spatiul necesar pentru a obtine o constructie uniforma si sunt necesare mai ales in cazul constructilor vechi si al renovarilor, unde peretii sau arhitecturile necesita completare.

Solzi cupru – avantaje

Solzi din cupru reprezinta o alegere buna, deoarece permit completarea si uniformizarea structurii constructilor mai vechi, a cladirilor renovate in vederea obtinerii unei forme exacte.

Alegand sa achizitionati solzi din cupru de la compania noastra, veti beneficia de cele mai bune materiale, cel mai bun raport calitate-pret si eficienta in timp a acestor materiale.

Pentru a afla mai multe informatii cu privire la ofertele companiei Acopero puteti sa ne vizualizati pagina naostra accesand www.acopero.ro unde veti afla date cu privire la materialele disponibile pe stoc.

Tot aici puteti afla datele de contact ale companiei noastre, iar daca aveti nevoie de cele mai bune materiale contactati-ne.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram