Cand vine vorba de seturi servire ceai cafea, acest credo se aplica adesea in viata de zi cu zi de dragul simplitatii. Nu este atat de greu sa vezi ce seturi de servire ceai cafea sunt potrivite pentru o anumita bautura. Iata cum poti ajunge intotdeauna la stilul cestii potrivite si fara greseala in viitor. Setul de servire ceai cafea de birou se apropie cel mai mult de polivalent, deoarece trebuie sa fie flexibil. In mediul profesional, de obicei nu exista cate o cana speciala pentru fiecare bautura, ci un set servire ceai cafea, utilizat atat pentru cafeaua de dimineata, cat si pentru ceaiul de mai tarziu. Cel mai bun lucru de facut atunci cand alegi astfel de seturi, este sa le alegi in functie de preferintele tale, optand pentru o anumita capacitate. Atunci setul estetic de servire ceai cafea pentru birou, ar putea fi ceva special, care convinge cu aspectul sau. Pentru a evita petele enervante de cafea de pe suprafata de lucru, poti alege un set servire ceai cafea cu farfurie si eventual lingurite.
Ceasca de servire ceai tipica are o deschidere larga si o forma de ansamblu destul de plata, ceea ce permite aromelor ceaiurilor fine sa se dezvolte optim. In mod traditional, are o capacitate de la 0,2 pana la 0,22 litri - dimensiunea potrivita pentru a te bucura din plin de aroma ceaiului.
Ceasca de servire cafea este putin mai inalta si de obicei se deschide usor conica in sus. Este destinata cafelei preparate fie la filtru, fie la aparatul de cafea. Pentru a mai ramane putin spatiu pentru lapte si smantana, are de obicei o capacitate de pana la 0,22 litri. De altfel, marginea inalta este si un bun suport pentru coroana de spuma a unui cappuccino, astfel incat sa isi pastreze forma cat mai mult timp.
Ceasca de espresso are un volum tipic care este in mod corespunzator mic la 0,08 si 0,11 litri. Daca o ceasca de servire este un vas pentru moka sau espresso depinde de modul in care este preparata cafeaua. Seturile de servire in sine nu sunt diferite. Pentru un moka, cafeaua prajita puternic este macinata intr-o pulbere fina, care se toarna cu zahar si apa si se pune la fiert. La suprafata se formeaza o spuma, care este indepartata in cestile mici. Pentru a obtine consistenta groasa tipica, cafeaua moka se fierbe a doua oara si se toarna in cani mici impreuna cu zatul de cafea. Se bea cand pulberea s-a depus pe fund. De altfel, moka isi datoreaza numele orasului yemenit Mokka de la Marea Rosie, care a fost un important port comercial pentru boabele de cafea africane si arabe.
Alege-ti seturile dorite de aici.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro