Proiecte de case Ilfov

27 mai 2016
Autor:
Zoom-Biz

In primul rand, e important sa stiti ca oferta de executie este necesar sa fie intocmita si apoi sa o primiti intr-o forma care sa fie cat mai detaliata, avand incluse toate etapele ce urmeaza sa fie parcurse de constructie, de executia proiectului casei in Ilfov. In felul acesta si nu doar asa, eliminati din start orice posibila situatie in care constructorul pe care l-ati angajat, in timpul derularii lucrarii ori la finalul ei, poate sa spuna ca a utilizat mai mult material decat cantitatea pe care a preconizat-o initial sau chiar si ca executia dureaza mai mult decat a estimat si de aceea costurile vor fi mai mari decat cele ce au fost discutate initial.

Clientul e bine sa ceara firmei de constructii, deviz de executie ce ulterior il poate atasa ca anexa la contractul de executie ce a fost incheiat intre parti, initial. Asa, firma executanta a proiectul casei in Ilfov ca de altfel in oricare alt oras al tarii, va purta intreaga responsabilitate in ceea ce priveste oferta initiala de executie. Facand lucrul acesta,o sa inghetati cam toata partea de costuri, asigurandu-va ca nu aveti nici un fel de costuri ascunse sau platii mai mari decat acelea care au fost stabilite initial, conform devizului si al contractului care a fost agreat si semnat impreuna, de ambele parti ce sunt implicate in executia respectivului proiect.

Fiind client al acestor fime, aveti dreptul de a cere catre acestea, un grafic de executie, atasandu-l ca si pe deviz, la dosarul contractului de executie. In felul acesta, orice intarziere ce e posibil sa survina dupa semnarea contractului si dupa inceperea lucrarilor, o sa revina ca responsabilitate, catre firmele executante. In baza graficului de executie se pot stabili inclusiv transele de plata ce vor fi facute pe parcursul derularii lucrarii, sau la finalul ei, in functie de ceea ce a fost agreat intre parti.

Transele de plati ale lucrarilor

Recomandarea facuta de specialisti e sa se stabileasca de comun acord, toate transe de plata ce vor fi fie facute, asta din aprope in aproape, ele fiind intinse pe intreg parcursul lucrarii. Nu e recomandat sa fie facute plati prea mari in avans, ca sa nu fiti ulterior nevoiti sa aveti grija lor in asteptarea executiei lucrarilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram