Mutari internationale – Tu iti faci bagajul iar Move Out il transporta

24 mai 2016
Autor:
Zoom-Biz

Visezi sa iti construiesti o cariera peste hotare? Ai semnat un contract avantajos si te pregatesti de drum? In acest caz, asigura-te ca are cine sa-ti transporte lucrurile in conditii optime! Noi iti recomandam serviciul de mutari internationale, pus la dispozitie de firma Move Out! Pentru detalii suplimentare suna la numarul de telefon de mai jos.

Mutari internationale – Lasa-i pe profesionisti sa se ocupe de toata treaba!

Prin serviciul de mutari internationale se intelege: transport obiecte personale, transport marfa generala si transport piese de mobilier. Mai mult, acestea iti sunt puse la dispozitie nu doar la nivel european, ci si global.

Pentru asigurarea celor mai bune conditii, se folosesc masini performante, a caror revizie este efectuata periodic. Iata si alte motive pentru care serviciul de mutari internationale, oferit de firma Move Out, este exact ceea ce ai nevoie:

- pretul ofertat poate fi discutat si negociat prin telefon;

- se semneaza un contract, in care sunt mentionate toate conditiile derularii colaborarii;

- ai posibilitatea sa alegi transport tip grupaj, lunar. Daca nu ai multe lucruri de mutat, e foarte avantajoasa varianta mentionata, intrucat faci o economie considerabila;

- ti se pun la dispozitie servicii complete, si anume de manipulare, transport, demontare si remontare mobilier, impachetare si despachetare;

- soferii au experienta, sunt amabili si fac fata chiar si celor mai dificile situatii etc.

Mai trebuie mentionat faptul ca pentru mutari internationale exista doua polite de asigurare. Una este pentru manipulare, iar cealalta pentru transportul in sine. Fiecare dintre ele valoreaza 55.000 de euro. Daca vine o solicitare din partea clientului, se poate semna o polita de asigurare in cazul in care valoarea bunurilor transportate o depaseste pe cea pusa la dispozitie de firma Move Out.

Move Out – Firma care te ajuta cu mutatul

Cu o experienta in domeniu de aproximativ 8 ani, firma Move Out este exact ajutorul de care ai nevoie ca sa te muti oriunde doresti. Nu trebuie decat sa soliciti o solutie personalizata!

Toti clientii de pana acum s-au declarat incantati de serviciile primite, raportul calitate-pret fiind foarte avantajos.

De ce sa apelezi la Move Out? In primul rand, intrucat ai garantia ca transportul de marfuri se realizeaza intotdeauna fara nici un risc, iar produsele ajung la destinatie in cele mai bune conditii. In al doilea rand, angajatii se ocupa de fiecare cerere in parte cu mare atentie, oferind variantele optime, in functie de cerintele si necesitatile clientului, bineinteles.

Nu mai sta pe ganduri! Noteaza-ti datele de contact ale firmei Move Out si apeleaza la aceasta ori de cate ori ai nevoie de serviciul mutari internationale.

In curand vei pleca de tot din tara? Vei fi numit sef al unei filiale a companiei la care lucrezi si va trebui sa-ti schimbi domiciliul? Iti doresti sa schimbi putin peisajul si sa pleci doi-trei ani in strainatate? Pentru ca lucrurile tale sa ajunga in cele mai bune conditii la destinatie, serviciul mutari internationale e tot ce ai nevoie. Apeleaza la profesionistii Move Out!

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. 11 Iunie, nr. 67-69, Sector 4

Telefon: 0734.394.001

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram