Avantajele unei țigari electronice

23 mai 2016
Autor:
Content SEO

Este destul de greu sa accepti faptul ca viciul tau este unul extrem de daunator. Fumatorii inraiti nu vor recunoaste niciodata ca sunt dependenti si nici ca nu pot sa renunte la fumat. Fiecare dintre acestia sustine ca poate sa renunte, insa nu vrea. Din pacate, incapatanarea unor fumatori duce la o multime de lucruri neplacute. Acestea sunt dintre cele mai marunte, cum ar fi mirosurile neplacute din maini si din haine si pot ajunge extrem de mari si de daunatoare, cum ar fi riscul de imbolnavire.Pentru toti fumatorii inraiti care nu reusesc sa se lase de fumat, a aparut o varianta de mijloc: tigara electronica.

Avantajele unei tigari electronice sunt uriase, in conditiile in care este un dispozitiv care nu te imbolnaveste, care iti ofera posibilitatea de a-ti alimenta viciul si ofera o experienta identica cu cea oferita de fumat.

Punctual, tigara electronica ofera urmatoarele avantaje:

  • Nu contine milioanele de substante cancerigene pe care le poti gasi intr-o tigara normala. De regula, intr-o tigara normala gasesti milioane de substante care provoaca boli grave, printre care si cancerul. In tigara electronica, acestea nu exista, ceea ce face fumatul mult mai sanatos.
  • Nu genereaza fumat pasiv. Fumul de tigara nu ramane doar in plamanul fumatorului, ci se duce si mai departe, la toti cei care sunt langa el. Acest lucru inseamna ca un fumator nu se imbolnaveste doar pe el, ci transmite riscurile si catre familie sau rude. O tigara electronica nu prezinta insa niciun risc pentru cei din jur.
  • Este eleganta. Intregul proces prin care trece un fumator in momentul in care trage din tigara ramane. Tigara electronica este eleganta si ofera o multumire psihica deosebita.
  •  Este ieftina. Tigarile electronice sunt din ce in ce mai ieftine. Spre surprinderea fumatorilor, o tigara electronica poate sa genereze cheltuieli mult mai mici, pe termen lung, decat o tigara normala.
  • Poate sa fie folosita oriunde. Cu totii stim valva pe care a creat-o legea anti fumat. Fumatorii nu apreciaza faptul ca nu au voie sa traga din tigari in cadrul localurilor. Din fericire, fumatorii care opteaza pentru tigara electronica isi pot satisface viciul fara probleme, chiar si in zone in care varianta clasica este interzisa.
Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram