Reduceri la anvelopele de vara Bridgestone

18 mai 2016
Autor:
AUTO DIN SRL

Reduceri la anvelopele de vara Bridgestone si Hankook!

La AnveloSHOP si AnvelopeMAG gasiti preturi reduse la Toate reperele de vara marca Bridgestone, unul dintre cei mai cunoscuti si respectati producatori de pneuri din lume.

Consultati AICI oferta intreaga de anvelope de vara Bridgestone.

Incepand din 2008 si pana in 2010 toate anvelopele utilizate in Formula 1 vor fi furnizate de catre Bridgestone, care a fost de altfel, primul fabricant japonez de anvelope. In 1988 grupul s-a marit prin cumpararea companiei Firestone Tire. Tehnologia si securitata sunt cele 2 criterii de baza ale fabricantului japonez care se situeaza pe locul 2 pe piata mondiala a anvelopelor.
Specializat in fabricarea anvelopelor off-road, Bridgestone este foarte implicat in crearea de noi cauciucuri ecologice capabile sa ruleze in conditiile de vreme cele mai dificile. De la o anvelopa semnata Bridgestone, putem sa pretindem atat un comportament foarte bun in conditii de umezeala cat si un nivel sonor redus, toate acestea fiind concepute in mod coerent de catre acelasi fabricant.
Aceasta obsesie de perfectiune a fabricantului i-a adus, de altfel, mai multe trofee in Formula 1, prin colaborarea sa cu cele mai mari echipe sportive ca Ferrari, Williams sau Toyota. In afara competitiilor, Bridgestone echipeaza cu anvelope modele de sport ca Audi TT, BMW Z8 sau Mazda Miata MX-5.

In plus, cel mai nou profil de vara al celebrului producator Coreean Hankook, Ventus Prime3 K125, poate fi gasit la un pret foarte bun in dimensiunea 205/55R16 91V.

Anvelope Hankook Ventus Prime 3 205/55R16 91V - DOT 2016, Ungaria, Protectie Janta

Pret nou: 244.90 lei

Pret vechi: 288.12 lei

Cadou saci pentru depozitare la comenzile de patru anvelope.

Cateva detalii despre noul profil:

Pe scurt, cei de la Hankook promit*:

Distante de franare cu 8% mai scurte pe umed;
Distante de franare cu 3% mai scurte pe uscat;
Rezistenta la uzura mai buna cu 9%.
*Comparativ cu modelul Ventus Prime2.

Producatorul de cauciucuri raporteaza faptul ca utilizarea unui nou compus de silicat foarte adeziv in combinatie cu o noua tehnologie de amestecare a permis “o dispersie semnificativ mai buna a polimerilor si elementelor de legatura in structura cauciucului.”

Designul asimetric al benzii de rulare al anvelopei Ventus Prime3 a permis cresterea cu 10% a suprafetei de contact cu solul. Acest lucru, spun cei de la Hankook, ajuta la imbunatatirea performantelor acestor anvelope pe carosabilul uscat.

Cele 9 procente castigate la rezistenta la rulare obtinute de Hankook prin aceste anvelope de ultima generatie vin ca urmare a utilizarii unui nou compus ce contine – dupa spusele producatorului – “noi polimeri functionalizati cu o masa moleculara ridicata”.

Pentru a combate uzura neuniforma, anvelopele Ventus Prime3 beneficiaza de sistemul de Indicatoare Vizuale de Aliniere (Visual Alignment Indicator, VAI), sistem gasit si la vechile anvelope Ventus Prime. Aceasta caracteristica permite soferilor sa verifice singuri, cu usurinta, corectitudinea alinierii rotilor.

Cauciucurile Ventus Prime3 sunt produse in fabrica Hankook din Ungaria, fiind disponibile in 53 de dimensiuni intre 15 si 18 inch (latimi intre 185 si 245 de mm si inaltimi intre 40 si 65). Acestea vor veni cu indici de viteza de H, V, W si Y.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram