Case Chisinau

18 mai 2016
Autor:
Zoom-Biz

Site-urile de imobiliare de unde putem sa cumparam sau unde avem ocazia sa vindem case in Chisinau sunt considerate de catre profesionisti printre site-urile si agentiile cele mai profesioniste din aceasta bransa. Specialistii considera ca ele aduc satisfactie mai ales in rand clientilor lor, in momentele in care sunt in cautarea unor oferte, dar si clientilor - persoane juridice, dand posibilitatea pe care le-o da oferta de prezentare a casei sau apartamentului, intr-un mod profesionist.

Multi dintre colaboratorii agentiilor de profil au relatii chiar si de multi ani cu diverse agentii imobiliare unde isi pot comercializa case in Chisinau, si majoritatea clientilor spun ca au avut chiar relatii de foarte buna calitate pe intreaga perioada a colaborarii.

Clientii sunt multumiti in general de serviciul care este prestat de catre profesionistii din acest domeniu, unde acestea au investit in mod considerabil, avand ulterior rezultate maxime sau oricum, dintre cele mai bune.

De exemplu, in cazul acelor contactelor care vin pe e-mail clientilor, leadurile ce provin de la firmele care comercializeaza case in Chisinau sunt de aproximativ 7 sau chiar de 8 ori mai multe in comparatie cu alte site-uri unde sunt promovate vanzari de acest tip.

Viziune asupra pietii de profil

Astfel de firme imobiliare pe care putem sa le gasim inclusiv online, ofera clientilor vizibilitate foarte buna asupra piatei. Majoritatea firmelor la care clientii ajung pe aceasta cale data de site-urile specializate au agenti calificati, adevarati specialisti in vanzari de case Chisinau ce stiu foarte bine ce cauta, ei fiind determinati la maxim in obtinerea rezultatelor.

Conform opiniilor pe care le au clientii, acestea sunt foarte multumitoare pe site-uri, dezvoltandu-se an de an, inclusiv in baza feedback-ului clientilor si al agentilor care activeaza pe piata. Ofertele pe astfel de site-uri cum este si AxaImobil.md, reprezinta oferte foarte bine prezentate, ce cuprind informatii complexe, care sunt intotdeauna utile ai care includ detalii tehnice cum ar fi pozitionarea pe harta a tuturor imobilelor de vanzare.

Paginile ofertei, arata in mod normal foarte bine si clientii, in majoritate, in urma colaborarilor pe care le au cu specialistii, spun ca tot ce au solicitat s-a si putut rezolva, si asta intr-un timp destul de scurt.

Multi clienti colaboreaza cu site-urile si firme imobiliare incapand inca de la deschiderea acestora si ajung sa nu-si doreasca sa renunte la aceasta promovare pe care o pot face cu ajutorul suportului acordat de ele. In general colaborarile sunt evaluate ca fiind eficiente, si deasemenea este apreciat inclusiv faptul ca agentii aduc zi de zi ceva nou si tin cont de feedback-ul pe care il primesc de la clienti.

Imediat dupa site-urile specializate, firmele de vanzare si/sau cumparare case in Chisinau reprezinta pentru acesti profesionisti un adevarat canal avand ca scop promovarea si locul in care acestea investesc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram