A XIV a ediţie a Concursurilor Profesionale la Continental Hotels

25 noiembrie 2015

Concursul “Cea mai bună echipă Food & Beverage“ se va desfășura la Ibis Sibiu în data de 26 noiembrie 2015.

La finalul competiției se vor acorda premii pentru Cea mai bună echipă Food & Beverage, dar si pentru și Bucătarul anului, Ospătarul anului și Barmanul anului.

Tema acestui an este “Continental Marina”, concurenţii vor fi promotorii unui eveniment cu tematică marină pe care îl vor susţine în fața publicului, prin prepararea unui meniu specific.
Pentru concursul pe echipe (bucătari, ospătari, barmani) de anul acesta probele sunt: “Filetare”, “Ananas Flambe”, “Fusion Wave”, “Seafood”, “Chef’s fish selections”, “Ice breeze”, “Espresso Wave”. Concurenţii vor fi punctaţi pentru creativitate, aspect, decor, gust, abilităţi de organizare şi îndemânare în prezentarea unui meniu. În acest sens am ales un juriul de specialitate format din:
Gabriela Berechet - Doctor în inginerie alimentară, expert consultant în Gastrotehnică, inițiatoarea a nenumărate proiecte care au ridicat nivelul gastronomiei românești.
Cornelia Toma – secretar general al Asociației Naționale Maître d’hotel, autoare a cărții “Caietul Ospătarului”, a ajutat la punerea bazelor învățământului din industria ospitalității, fiind instructor la catedra de Restaurant și Bar din 1978.
Virgil Mănescu - somelier, director de restaurant, director de agenție de turism și director de hotel cu licență internațională, în prezent consultant în alimentație publică, acum este gazda emisiunii “Hell’s Kitchen”.
Paul Ungureanu - Locul 3 mondial la World Coffee in Good Spirits - Gothenburg - Suedia 2015, are 11 ani de experiență în domeniul HoReCa, ocupând funcția de barman, barista, bar manager, F&B manager.
Silvia Constantin - președinte SCAE ROMANIA, de profesie psiholog, este proprietarul brandului – Coffee Break și manager al agenției de evenimente Kiruna Publicis.
Nico Lontras - are mai mult de 20 ani de experiență dobândită în bucătăriile mai multor restaurante din Europa. Chef Nico Lontras s-a întors în Romania în 2013 și este considerat unul dintre cei mai buni bucătari români.
Daniel Zottu - somelier și brand manager la Domeniile Ostrov, formator în domeniul ospitalității de 20 ani, a făcut parte din jurii naționale și internaționale în cadrul unor concursuri de sommelier și maître d'hotel.
Costin Gache - bartender de 17 ani, a participat la numeroase concursuri de profil, atât în țară cât și în străinătate. În prezent, deține trei locații, două în București – Interbelic și Tiki, și una în Constanța – Manarola.
Cezar Munteanu - predă management culinar, este implicat în campanii pentru promovarea unei alimentații corecte și este un susținător al mișcarii slow-food.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram