Acțiuni strategice pentru dezvoltare strategica ID 130472

5 decembrie 2015

Obiectivul general al proiectului, adaptat contextului generat de nevoile pieței muncii din România, a vizat facilitarea integrării ocupaționale, deschizând grupului ţintă participant perspectiva unui loc de muncă atractiv și durabil, capabil să îi asigure un venit decent. În acest scop, parteneriatul condus de Austromed Holding srl a desfășurat o serie de cursuri gratuite de calificare în profesii cu înaltă valoare socială, aflate în expansiune în România şi cu mare căutare în ţări dezvoltate ale Uniunii Europene: “îngrijitoare de bătrâni la domiciliu”, “îngrijitoare de copii la domiciliu” și “ospătari”.

Persoanele din grupul țintă, reprezentate de orice persoană inactivă sau ocupată în agricultura de subzistenţă, cu domiciliul în regiunea Bucureşti-Ilfov, judeţele Teleorman, Dâmboviţa şi Prahova, au beneficiat gratuit de consiliere profesională și mediere a muncii și au primit subvenţii pe toată durata prezenţei la cursuri.

Conferința de presă are ca temă cele două programe desfășurate în cadrul proiectului nostru: Acțiuni de Consultanță și Asistență în vederea Dezvoltării Antreprenoriatului (ACADA) și Extinderea și Consolidarea Bunelor Practici Europene (ECBPE).
Dl. Gheorghe Enescu, dl. Sergiu Țâră și dl. Alexandru Lăpușan vor prezenta detalii în legătură cu modul de desfășurare a programului ACADA și mai ales avantajele oferite cursanților în vederea deschiderii unor activități antreprenoriale.

În cadrul secțiunii dedicate activităților transnaționale de bune practici și Programului ECBPE (Extinderea și Consolidarea Bunelor Practici Europene), dl. George Enescu, responsabil activităţi transnaţionale, dl. Herwig Simoner, directorul partenerului austriac, bit management Beratung GmbH, și dl. Alexandru Lăpușan, manager de proiect, vor oferi informații privind desfășurarea programului și rezultatele obținute.

Pentru confirmarea prezenței la eveniment, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 0721 271 405 sau să trimiteţi un e-mail la adresa [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram