Bucatariile Europei

2 martie 2015

Gastronomia bulgărească reprezintă un mix din cele mai interesante feluri de mâncare tradiționale prezente în Europa de Sud - Est. Cu influențe rusești, orientale, grecești, turcești și sârbe, rețetele bulgărești sunt combinații bogate, dar simple de ingrediente proaspete și condimente ce se găsesc din abundență în regiune.

Bucătăria bulgărească se mândrește cu preparate precum: salate consistente, supe calde sau reci, murături gustoase, produse de patiserie cu diverse umpluturi, fripturi prăjite pe grill și, reflectă adesea atmosfera culinară a vecinilor, păstrând însă o anumită specificitate a sa.

În perioada 2-8 martie restaurantele Continental Hotels au pregătit o selecție de preparate culinare bulgărești. Urmează Săptămâna Grecească organizată in perioada 23-29 martie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram