Spre deosebire de alte finisaje pentru pardoseli, al caror pret poate fi stabilit cu usurinta si raportat la metrul patrat, cand vine vorba despre microciment exista cativa factori care influenteaza costul. Deci, nu se poate stabili un pret fix pentru microciment, acesta fiind variabil, de la un proiect la altul.
Principalii factori care influenteaza pretul unei pardoseli din microciment sunt aplicatia in care va fi folosit materialul, dimensiunea suprafetei, caracteristicile substratului si pregatirea suprafetei, calitatea tipului de microciment utilizat. Vom discuta despre fiecare dintre acesti factori, raportandu-ne la microcimentul de la sphouseworld.ro.
SPHouseWorld este singurul importator al microcimentului Topcret in Romania – un material compozit decorativ, a carui formula este bazata pe diverse agregate, rasini, pigmenti minerali si ciment. Cei de la SPHouseWorld pun la dispozitia clientilor mai multe tipuri de microciment, toate apartinand aceluiasi producator de top.
Aplicatia in care se utilizeaza microciment este unul dintre factorii care influenteaza categoria de pret a materialului. Microcimentul Topcret poate fi aplicat pe pardoseli, pereti, mobila, blaturi de bucatarie, pe terase, in bai sau in piscine, fiind potrivit atat pentru utilizare in spatii interioare, cat si in exterior. In functie de aplicatie, va fi ales un anumit tip de microciment, cu o anumita granulatie si cu anumite proprietati. Fiecare dintre aceste tipuri sunt disponibile la un cost diferit.
Microcimentul Topcret este aplicat de catre specialistii de la SPHouseWorld, care le ofera clientilor si servicii de manopera. Acesta se aplica manual, in 3-4 straturi subtiri, in suprafata continua, iar materialul se prepara la fata locului. In general, indiferent de marimea suprafetei, fie ca vorbim despre pardoseli de 100 m², fie despre o suprafata mai mica, de doar 20 m², timpul de aplicare este acelasi, deoarece
Cei care aleg sa aplice microciment pe suprafete mai mici, vor plati un pret mai mare, raportul dintre suprafata si cost fiind invers proportional. Concret, cu cat volumul de lucru este mai mare, cu atat pretul, care include produsul, livrarea si manopera, va fi mai mic.
Substratul se refera la materialul deja existent pe suprafata pe care urmeaza sa se aplice microciment. Poate fi vorba despre pardoseli din lemn, gresie sau orice alt material, avand in vedere ca microcimentul Topcret de la SPHouseworld adera la orice tip de suprafata. Insa, daca vorbim despre pardoseli deteriorate, denivelate si care prezinta crapaturi, acestea vor necesita reparatii. Pe cale de consecinta, intregul cost al proiectului va fi unul mai ridicat, luand in calcul si reparatiile.
Chiar daca suprafata nu necesita reparatii, va fi necesara, totusi, o pregatire minima, care consta in utilizarea unui material abraziv pentru a „slefui” suportul pe care va fi aplicat microciment. Indiferent daca vorbim despre pardoseli sau pereti, pregatirea suprafetei este importanta, deoarece ajuta la cresterea aderentei microcimentului.
Pe piata de profil exista foarte multe tipuri de microciment, iar producatorii europeni, cu precadere cei din Spania, exceleaza la acest capitol.
Din Spania provine si microcimentul Topcret, de la SPHouseWorld, care este un produs cu caracteristici tehnice de exceptie, foarte rezistent si 100% impermeabil, pentru care nu este nevoie de aditivi speciali. Cei de la Topcret sunt recunoscuti si pentru inovatia in domeniu, datorita faptului ca au creat cel mai rezistent tip de microciment de pe piata: Baxab.
Un microciment de calitate va avea si un pret usor mai ridicat, insa avantajele de care au parte cei care fac o astfel de alegere sunt numeroase.
La SPHouseWorld, cei interesati de utilizarea acestui material pentru pardoseli sau alte proiecte, pot beneficia de consultanta in alegerea tipului potrivit de microciment, de oferte de pret personalizate, montaj profesionist si produse care respecta cele mai inalte standarde de calitate.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro