Ce beneficii îți oferă carnea de porc și de ce ar trebui să o incluzi în dietă

13 octombrie 2020
Autor:
Digital Metrics

Carnea de porc are multe calități benefice care o fac ușor de încorporat într-un meniu echilibrat. Varietatea opțiunilor variază de la tipuri sățioase și aromate la tipuri slabe și bogate în nutrienți, care sunt accesibile, ușor de făcut și plăcute pentru oamenii de toate vârstele. Carmistin oferă o gamă variată și delicioasă de astfel de tipuri de carne.

Carmistin – produse cu istorie

Timp de decenii, fermierii de porci au lucrat în contact cu echipa lor de profesioniști din domeniul sănătății porcilor care au analizat și au cercetat ce mănâncă porcii și cum sunt crescuți  pentru a dezvoltă produse pe baza de porc mai slabe și de calitate superioară pe care oamenii le preferă în continuare. Datorită acestei dedicații pentru calitate și îmbunătățire continuă, nu este o surpriză faptul că toată carnea de porc oferită de Carmistin a fost în mod constant proteină numărul unu de care se bucură toți românii.

Carnea de porc de astăzi se compară favorabil cu alte surse de proteine ​​în ceea ce privește grăsimile, caloriile și colesterolul. În plus față de furnizarea de proteine, carnea de porc oferă și multe alte vitamine și minerale importante, inclusiv unele care sunt sub-consumate conform recomandărilor actuale.

În timp ce oferă cantități mai mari de vitamine și minerale, multe bucăți de carne de porc sunt la fel de slabe sau mai slabe decât puiul.

Tot mai multe persoane se bazează pe diete proteice iar carnea de porc le oferă soluții avantajoase, și având în vedere un pachet complet de nutrienți, carnea de porc de astăzi este cu 16% mai slabă  în grăsimi săturate comparativ cu acum 29 de ani.

Foarte multe tipuri de carne de porc respectă incluse în categoria „slab”,  conțin mai puțin de 10 grame de grăsimi, 4,5 grame de grăsimi săturate și 95 de miligrame de colesterol la 100 de grame de carne.

Popularul file de porc este considerat „extra slab” și are aceeași cantitate de grăsime că și pieptul de pui fără piele.

Carnea de porc, prin definiție, este o sursă excelentă de substanțe nutritive importante în susținerea sănătății noastre, inclusiv vitamina B-6, tiamină, fosfor, niacină și seleniu și proteine ​​și o sursă bună de zinc, riboflavină și potasiu.

Prin schimbări în tehnicile de hrănire și reproducere, producătorii de carne de porc au răspuns cererii consumatorilor de carne de porc mai slabă. Carnea de porc de astăzi are 16% mai puține grăsimi și 27% mai puține grăsimi săturate comparativ cu 1991. Multe tipuri de carne de porc sunt acum la  fel de slabe că puiul fără piele .

Carnea de porc este o sursă excelentă de proteine ​​și oferă mai multe vitamine și minerale importante, pe care fiecare persoană ar trebui să le includă în dietă.

 

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram