Red Angus este mai mult decat un steakhouse – invitatii sunt primiti intr-o ambianta calda si ademenitoare, care ramane calma in ciuda ritmului alert al vietii cotidiene. Restaurantul se distinge printr-un mix de ingrediente inovatoare si proaspete, regasite in ofertele tipice ale unui steakhouse, ceea ce face ca acesta sa nu fie catalogat drept previzibil.
Designul restaurantului a fost creat de catre o companie de arhitectura si design americana, si apoi implementat de catre o echipa de experti romani. Mobilierul din lemn a fost adus in Romania din diferite parti ale lumii, special pentru a va oferi o senzatie deosebita atunci cand treceti pragul restaurantului – aceea ca va aflati intr-un steakhouse veritabil.
Varietatea meniului este un lucru la care poate nu v-ati asteptat. Piesa de rezistenta a Red Angus Steakhouse este, evident, “materia prima”, carnea de vita. Pentru a avea garantia ca numai carnea de calitate superioara este selectata, a fost cooptat in echipa un bucatar britanic, cu o experienta de 16 ani. Acesta a proiectat bucataria si a ales cele mai bune echipamente pentru un flux operational perfect.
La Red Angus, clientii pot alege din diferite feluri de friptura, cum ar fi antricotul (Rib Eye Steak), vrabioara (Sirloin), cea mai apreciata friptura, muschiul de vita (Tenderloin), chiulota (Rump), o combinatie gustoasa si frageda de muschi si vrabioara (T-bone), sau apetisanta friptura Cote de Boeuf a carei aroma este amplificata de prezenta osului, toate gatite in sange, mediu sau bine facute.
Meniul include, de asemenea, o mare varietate de preparate, cum este si salata “vedeta” de branza de capra, burgerii din carne de vita Red Angus, pestele si fructele de mare, precum si o gama larga de deserturi care vor desavarsi masa. Waterloo Surf and Turf, un preparat tipic restaurantelor cu profil steakhouse din America de Nord, combina doua elemente principale – friptura si crevetii, un mix care va surprinde cu siguranta.
Red Angus va ofera calitatea USDA (United States Department of Agricultural) Choice, considerata global calitate de top. USDA stabileste standardul de calitate, evaluand nivelul acesteia in functie de gradul de maturare al carcasei, textura si grasime. Carnea de vita oferita contine nivelul optim de grasime, imbogatind aroma, textura si suculenta carnii.
Selectia de vinuri include vinuri rosii aduse de pe trei continente, care pot fi servite fie la pahar, fie la sticla, pentru a satisface toate cerintele clientilor steakhouse-ului.
Uneori, muzica live acompaniaza oaspetii restaurantului la cina, care au parte de o servire peste asteptari, intrucat personalul sprijina clientii in alegerea fripturii de vita care li se potriveste cel mai bine.
Indiferent daca doriti sa luati masa intr-un loc special sau aveti de onorat un pranz de afaceri, daca vreti sa va serbati ziua sau sa organizati un eveniment important, Red Angus Steakhouse va ofera o experienta ideala si, bineinteles, delicioasa.
Puteti veni aici chiar si cu copiii, care au un meniu special; totodata, acestia vor avea oportunitatea de a interactiona cu mascota restaurantului.
Despre Red Angus Steakhouse
Red Angus Steakhouse poarta numele uneia dintre cele mai vechi si faimoase specii de carne de vita, a carei poveste a inceput in secolul 18, in Europa. Indiferent de aromele sau texturile preferate, calitatea premium a carnii de vita Angus din SUA – USDA Choice, a speciei Black Angus din Noua Zeelanda si a vitei rosii din Europa, reprezinta ingredientul principal care nu lipseste de la Red Angus.
Restaurantul este impartit in doua etaje, pentru fumatori si nefumatori, are 126 de locuri disponibile si o capacitate de 150 de persoane.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro