Comunicat de presa CERBUL ACRU

19 martie 2015

Fabrica de Otet Slatina lanseaza pe piata romaneasca incepand cu luna aprilie o noua gama de oteturi premium, sub brandul Cerbul Acru.
Aceasta noua gama are trei sortimente, otetul de coacaze, pe cel de cirese si pe cel de mere. Toate acestea sunt obtinute folosind metoda traditionala de presare la rece a fructelor. Sucul astfel obtinut este transferat in acetatoare din lemn de stejar unde timp de 14 zile are loc procesul natural de fermentare.
Gama de otet CERBUL ACRU vine in intampinarea nevoilor consumatorilor tineri care vor sa se joace cu aromele in bucatarie si inteleg ca otetul poate fi mai mult decat un simplu conservant pentru muraturi. Aceste trei sortimente noi, coacaze, cirese si mere ofera o noua provocare in prepararea salatelor, dressing-urilor sau oricarei noi retete.
Fabrica de otet Slatina are traditie inca din anul 1970 si are in portofoliul si otet natural din vin alb si vin rosu obtinut prin metoda clasica de fermentare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram