Un element des ignorat de multe persoane in constructia de mobilier sunt balamalele. Ele sunt elementele de legatura dintre mobilier (corpul acestuia) si usa mobilierului, in functie de modelul ales, aceste elemente permit deschiderea usii pana la unghiuri prestabilite.
In acest articol vom vedea cum putem alege o balama de calitate, din ce este ea realizata, cate tipuri de balamale avem, cum se pot monta ele si ce tipuri de balamale se potrivesc in functie de model si materiale.
Partea incastrata in usa este cea rotunda a balamalei iar cealalta parte este fixata pe o placuta care este prinsa in suruburi pe partea de interior a mobilei.
Marea majoritate a balamalelor sunt realizate cu arc de inchidere. Acest arc asigura o buna mentinere a usii in pozitie inchisa fara sa montati o incuietoare suplimentara.
Pe piata din Romania sunt mai multe tipuri de balamale - care sa va asigure o buna montare si o buna functionare a mobilei dvs.
Gasim balamale aplicate, semiaplicate, de unghi etc.
Din ce este formata o balama? Ea este realizata din balamaua efectiva si placuta de suport.
Pe site-ul Protege Parol gasesti diverse tipuri de balamale - de tip clip motion - care are o calitate mult superioara, ofera un confort mai ridicat la reglare, montaj si demontare fara scule specializate, posibilitatea de a alege din diverse modele cu design super elegant.
Balamaua de tip modul este un sistem mai economic de balamale care iti ofera solutia pentru diverse aplicatii, astfel montarea acestui tip de balama se face prin intrepatrunderea bratului usii cu o placuta de metal si apoi se strange surubul cu care va incastrata. Recomandarea Protege Parol este sa alegeti sistemul blumotion pentru usi.
Descopera pe site-ul Protege Parol gama completa de balamale de mobilier in diverse forme si functionalitati variate.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro