Sâmbătă, 9 iulie, Danone România, liderul pieței locale de iaurturi, își deschide porțile și invită consumatorii în vizită la fabrica din Colentina, București. Vizitatorii vor afla care este drumul pe care îl parcurge laptele de la fermierii parteneri, odată intrat pe poarta fabricii, până la momentul în care iaurturile sunt distribuite în magazine din toată țara.
Ce ingrediente sunt folosite în iaurt? Prin ce teste și etape trece laptele de când intră pe porțile fabricii până când ajunge iaurt la pahar pe raft? Ce beneficii aduce iaurtul în alimentația noastră? La toate aceste întrebări și multe altele vizitatorii vor găsi răspunsuri în turul de fabrică și în dialogul cu angajații Danone. Pentru a vizita fabrica, doritorii trebuie să se înscrie într-unul dintre intervalele disponibile.
”Fabrica Danone din București duce mai departe o lungă tradiție de producție de lactate în România, fiind fondată prin preluarea fostei unități Mioriţa Fundeni. După o investiție inițială de 18 milioane de dolari, în 1999 au fost produse primele iaurturi Danone sub brandurile Natural și Delicios. La 17 ani distanță, portofoliul de produse include zeci de sortimente de produse, oferind consumatorilor soluții ușoare de integrare în dieta zilnică a acestui aliment generos în beneficii. Deschidem porțile fabricii pentru consumatori, așa cum am mai făcut și în trecut, din dorința de a pune oamenii în contact cu ceea ce este în spatele iaurtului pe care îl iau de pe raft: de unde provine laptele pe care îl folosim, prin ce etape trece până se transformă în iaurt, ce înseamnă calitate pentru noi – de la ingrediente până la gust și chiar la ambalaj, cu rostul lui de a proteja și menține în bune condiții produsul. Vizita în fabrică este o experiență inedită și educativă, indiferent de vârsta celui care ne trece pragul. Sperăm că această inițativă să fie interesantă pentru cât mai mulți români și să o transformăm într-o tradiție pentru anii următori,” declară Adrian Pascu, director general Danone România, Bulgaria, Moldova și Țările Adriatice.
Vizitele în fabrica Danone vor fi organizate pe data de 9 iulie, din oră în oră, în intervalul 10:00 – 17:00, în grupuri de cel mult 20 de persoane. Accesul se poate face doar pe baza înregistrării completând formularul de pe site-ul Danone, până pe data de 8 iulie.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro