SIVECO Romania a participat în perioada 30 ianuarie – 2 februarie la BETT Londra 2013, unul dintre cele mai importante târguri educaţionale din lume, care a atras şi anul acesta peste 35.000 de vizitatori din întreaga lume, interesaţi de cele mai inovatoare tehnologii pentru educaţie.
Echipa prezentă la standul SIVECO a intrat în dialog cu numeroşi participanţi la eveniment, din toate colţurile lumii, interesaţi de soluţiile digitale educaţionale dezvoltate de companie: miniştri de educaţie şi reprezentanţi guvernamentali, profesori, factori de decizie din instituţii de învăţământ, cercetători şi specialişti în domeniul educaţiei. Aceştia au avut posibilitatea de a experimenta ei înşişi lecţii pentru tablete şi aplicaţii interactive care folosesc tehnologia Augmented Reality, precum şi modul de lucru cu aplicaţii educaţionale interactive dezvoltate pentru dispozitive multi-touch.
“Am avut un număr extrem de mare de vizitatori interesaţi de toate aceste tehnologii care le oferă elevilor un alt mod de a învăţa – interactiv, intuitiv, atractiv. Totodată, prezenţa constantă a SIVECO la BETT Show din Londra ne permite să fim în permanenţă la curent cu produsele educaţionale de ultimă generaţie şi să aflăm direct de la beneficiarii soluţiilor de eLearning ce noi caracteristici şi soluţii le sunt necesare în procesul educaţional.”, a declarat Radu Jugureanu, eContent Manager, SIVECO Romania.
La această ediţie a târgului, SIVECO Romania a participat în parteneriat cu Centrul Naţional de Informatizare (CNI) din Kazakhstan, alături de care a dezvoltat şi implementat conţinut educaţional digital în peste 530 de şcoli, gimnazii şi licee, având Ministerul Educaţiei din Kazakhstan drept client.
„Participarea în acest proces amplu, de informatizare a sistemului educaţional din Kazakhstan ne onorează şi suntem mândri să fim consideraţi de Ministerul Educaţiei din Kazakhstan un partener de încredere. În acest moment, elevii şi profesorii din Kazakhstan au la dispoziţie peste 4.200 de resurse multimedia interactive în limba rusă şi kazahă, care acoperă 23 de materii, printre care matematică, algebră, geometrie, dar şi materii vocaţionale.” a adăugat Radu Jugureanu.
Soluţiile de eLearning dezvoltate de SIVECO Romania sunt apreciate la nivel internaţional şi deja recunoscute şi pe piaţa din UK, unde au primit recent două nominalizări în finala prestigioasei competiţii European IT & Software Excellence Awards 2013, pentru implementarea din Kazakhstan şi pentru conţinutul educaţional dezvoltat şi implementat pe dispozitive interactive multi-touch pentru Ministerul Educaţiei Naţionale din România.
Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania este liderul caselor romaneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrala şi de Est. Compania dezvolta şi exporta solutii IT şi proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spatiul Comunitatii Statelor Independente.
Compania a fost infiintata in 1992 şi are peste 1.000 de angajati.
Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team.
Adresandu-se organizatiilor private şi publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala şi internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.
De-a lungul celor peste 20 ani de existenta, compania şi-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 160 de premii interne şi internationale.
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume: Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro