Deratizare Bucuresti Metode de realizare a deratizarii

12 iunie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Spune si tu da deratizarii prin serviciul de deratizare Bucuresti! Tu stiai ca urina soarecilor si a sobolanilor este foarte nociva, deoarece permite aparitia multor boli periculoase precum leptopuiroza, care este o boala extrem de rara si de contagioasa? Este mai mult decat suficient sa bei un suc dintr-o cutie si sa contactezi boala, daca peste respectiva cutie a trecut un soarece sau un sobolan infestat.

Deratizare Bucuresti, acum si-n toata Romania

Din pacate, Romania este o tara cu un mediu propice pentru dezvoltarea rozatoarelor, a soarecilor si sobolanilor, in special. Cei mai raspanditi la noi sunt soarecele de camp, desigur, si sobolanul cenusiu.

Partea proasta este ca aceste rozatoare se inmultesc extrem de repede. Practic, de 4-6 ori pe an, pentru soareci, si de 2-7 ori pe an pentru sobolani, fiecare femela face cate 4-8 pui, respectiv 6-10 pui.

In acest conditii alarmante, oamenii trebuie sa ia masuri eficiente pentru a nu lasa loc inmultirii si propagarii de boli, pe care aceste rozatoare le pot raspandi oriunde. Ce trebuie facut? Deratizare preventiva la fiecare 6 luni.

Daca totusi gospodaria ta a fost infestata atunci intra in joc deratizarea curativa. In acest caz, cel mai bine este sa iei legatura cu niste profesionisti. Cei de la Eurotopserv iti stau mereu la dispozitie cu o echipa profi, ustensile moderne si solutii eficiente, toate respectand standardele de calitate in vigoare. Este bine de retinut ca substantele pe care compania le foloseste nu afecteaza oamenii!

Eurotopserv presteaza servicii de deratizare in toata capitala, dar nu numai. Oriunde este chemata, echipa isi va face datoria cu rezultate de exceptie!

Deratizare Bucuresti – metode eficiente pentru combaterea rozatoarelor

Ce este deratizarea? Aceasta presupune eliminarea tuturor rozatoarelor prin utilizarea de metode si de substante speciale.

Cand se face deratizarea? Obligatoriu de 2 ori pe an, atat primavara, cat si toamna.

Unde se realizeaza deratizarea? Atat in spatiile interioare precum scoli, institutii publice, depozite, spatii de productie sau in gospodarii, cat si in spatiile exterioare.

Ce masuri se iau? Pentru ca deratizarea sa fie eficienta se iau in calcul si masuri de prevenire, dar si masuri curative. In acest mod se controleaza mult mai bine daunatorii si agentii patogeni.

Ca mijloace de realizare a deratizarii trebuie sa amintim:

  1. Mijloace mecanice. In aceasta categorie intra cursele, capcanele si statiile de intoxicare. Sunt eficiente, insa nu 100% si nu pot fi folosite ca metoda unica.
  2. Mijloace fizice. Daca esti si eco friendly poti adopta ultrasunetele pentru alungarea sobolanilor sau undele electromagnetice care provoaca moartea rozatoarelor.
  3. Mijloace chimice. Iar a treia solutie si cea mai utilizata dintre toate se refera la folosirea raticidelor:

- Momeli raticide pe baza de carne;

- Momeli raticide pe baza de cereale;

- Momeli raticide pe baza de sange;

- Momeli raticide pe baza de grasimi animale

Toate aceste momeli chimice nu mucegaiesc si au in compozitia lor substante active deosebit de toxice. Aceste momeli se aplica doar in statiile de intoxicare pentru a nu ajunge la ele alte animale domestice. Toata operatiunea se desfasoara conform legislatiei in vigoare!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram