Dezinsectie si deratizare in unitatile de industrie alimentara

14 decembrie 2021
Autor:
Content SEO

Rozatoarele produc numeroase pagube economice si sunt un real pericol pentru sanatatea publica. La Solution Atac aplicam cele mai eficiente metode pentru prevenirea si combaterea rozatoarelor si insectelor. Afla cum au loc operatiunile de deratizare si dezinsectie in unitatile de industrie alimentara.

Ce se foloseste pentru dezinsectie si deratizare

Din pacate, insectele si acarienii se gasesc in aproape toate sistemele de exploatare a animalelor. Pentru a combate puricii, plosnitele, gandacii, mustele si tantarii, trebuie utilizate insecticide organice de sinteza, caci acestea afecteaza doar insectele – nu si gazdele lor.

In ceea ce priveste substantele chimice pentru combaterea rozatoarelor, in unitatile de industrie alimentara, trebuie folosite raticide care actioneaza rapid, nu au miros sau gust, se absorb repede in corpul rozatoarelor si nu sunt toxice pentru alte vietuitoare. Insa toate masurile de combatere a soarecilor si sobolanilor trebuie sa porneasca de la eliminarea surselor de hrana si apa. Acolo unde sunt scurgeri de apa sau gunoiul nu este indepartat cat mai des, exista riscul sa apara rozatoare.

Deratizarea si dezinsectia din unitatile de industrie alimentara sunt realizate atat la exterior, cat si la interior. Trebuie eliminate locurile pe unde daunatorii ar putea sa patrunda in sediul societatii, abia apoi se efectueaza deratizarea propriu-zisa, preventiva (profilactica) si de combatere (terapeutica).

Cum se face dezinsectia in industria alimentara

Profesionistii de la Solution Atac ofera evaluare, inspectie si consultanta gratuita. Daca ai nevoie de servicii DDD – deratizare, dezinsectie si dezinfectie – la cele mai inalte standarde, intra in contact cu agentii nostri si afla cele mai bune solutii pentru nevoile tale.

In industria alimentara, trebuie acordata o importanta deosebita substantelor folosite pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Acestea sunt utilizate atat in aer, cat si pe suprafete, suprafete cu care vin apoi in contact alimentele destinate uzului uman. Iar pentru a obtine rezultate rapide, lipsite de efecte secundare nedorite, trebuie alese cele mai potrivite metode si produse care sa fie utilizate la momentul oportun.

Imediat ce ai observat prezenta insectelor sau a rozatoarelor, trebuie incepute operatiunile de dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Acesti daunatori se inmultesc repede si pot transmite numeroase boli infectioase si contagioase: E. Coli, trichineloza, febra aftoasa, bruceloza, toxiinfectii alimentare, gastroenterite, etc.

Specialistii de la Solution Atac vor analiza si inspecta masinile, echipamentele si unitatile de productie, apoi vor identifica punctele critice care ar putea sa creasca riscul aparitiei si raspandirii daunatorilor. Personalul de la Solution Atac va identifica tipul de daunatori prezenti si care sunt cele mai bune metode pentru a-i combate in cel mai scurt timp posibil.

Se instaleaza statii-momeala rodenticide si se lucreaza intens pentru a remedia zonele structurale critice pe unde au patruns insectele si rozatoarele. Apoi trebuie efectuata dezinfectia spatiului si suprafetelor, pentru indepartarea microorganismelor care ar putea sa ne afecteze sanatatea.

In unitatile de industrie alimentara, specialistii de la Solution Atac nu folosesc momeli si substante toxice, ci tratamente ecologice care nu contamineaza mediul. Toate echipamentele si dispozitivele folosite la prestarea serviciilor de deratizare, dezinfectie si dezinsectie sunt semnalizate corespunzator pentru a arata codul, compozitia substantelor folosite si antidotul pentru rodenticide si insecticide. Astfel, garantam servicii DDD eficiente si sigure!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram