Electrolux gazduieste mesele festive pregatite de bucatarii sef cu stele Michelin de la Festivalul de Film de la Cannes 2013

16 mai 2013
Autor:
dowmedia08

Continuand sa sustina Festivalul de Film de la Cannes, Electrolux celebreaza aproape 100 de ani de expertiza profesionala. Fiind furnizorul preferat de 50% dintre restaurantele recunoscute de Ghidul Michelin in Europa, Electrolux va aduce in 2013, in cadrul festivalului, o parte din bucatarii-sef parteneri care vor asigura excelenta culinara pentru toate evenimentele de gala si cinele festive.

In cadrul Pavilionului Electrolux Agora de la Cannes, o echipa de bucatari-sef premiati cu stele Michelin vor pregati prin rotatie meniurile pentru invitati pe toata durata festivalului. Printre acestia se numara titulara a trei stele Michelin Anne – Sophie Pic; Claude Bosi si Bruno Oger care detin doua stele Michelin, precum si fratii Christian si Manuel Costardi care au o stea Michelin.

“In bucataria pavilionului Electrolux Agora, bucatarii-sef parteneri Electrolux, Anne – Sophie si Bruno Oger, vor pregati impreuna cina din cadrul galei oficiale de deschidere a festivalului, folosind echipamente profesionale Electrolux - aceleasi cu care bucatariile restaurantelor lor sunt dotate.”, spune Olivia Kaye, Experiential Manager, Electrolux.

Electrolux la Cannes

Pavilionul Electrolux Agora este cea mai mare structura construita temporar pe Croazeta si este gazda tuturor evenimentelor culinare ale festivalului, acomodand in cele mai aglomerate perioade ale sale mai mult de 45 bucatari-sef, cu mai mult de 120 de chelneri pentru 648 de oaspeti, intr-un spatiu de 1000 m².

Bucatarii-sef parteneri Electrolux la Cannes
Electrolux continua, pentru al treilea an consecutiv, parteneriatul cu Festivalul de Film de la Cannes, lucrand prin rotatie cu o echipa de bucatari-sef parteneri, premiati cu stele Michelin. Bucatarii-sef, toti utilizand zilnic in bucatariile lor profesionale echipamentele Electrolux, vor pregati in bucataria din pavilionul Electrolux Agora mancarea pentru toate evenimentele oficiale ale festivalului, incluzand cina din cadrul galei de deschidere a festivalului si mesele de pranz din timpul jurizarilor.

Anne-Sophie Pic este un bucatar-sef francez, cel mai renumit pentru obtinerea celor trei stele Michelin ale restaurantului sau, Maison Pic, situat in partea de sud-est a Frantei. Ea este cea de-a patra femeie bucatar-sef care a castigat vreodata trei stele Michelin, fiind numita in 2011 Cea Mai buna Femeie bucatar-sef de catre cele mai bune 50 de restaurante din lume.

Bruno Oger este detinatorul a doua 2 stele Michelin si castigatorul a unui premiu pentru Cel mai Bun Bucatar Francez al Anului. Renumit pentru manacarurile caracterizate prin gust si imaginatie, Oger este inspirat de aromele mediteraneene si produsele locale.

Anne-Sophie Pic si Bruno Oger vor colabora pentru a pregati cina de la gala oficiala de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes 2013.

Claude Bosi este bucatar-sef si detinator a doua stele Michelin pentru restaurantul Hibiscus din Londra. Hibiscus a fost in mod regulat votat ca fiind unul dintre cele mai bune 50 de restaurante ale lumii si este renumit pentru abordarea sa inovatoare. Bosi si-a instalat recent sistemul de gatit Electrolux Grand Cuisine in bucataria sa pentru testare din restaurantul Hibiscus.

Fratii Christian si Manueal Costardi au obtinut impreuna o stea Michelin in 2009. Pasiunea pentru gatit a existat in familie timp de trei generatii. Expertiza si cunostintele culinare oferite de Ristorante Cinzia (Vercelli, Italia) sunt sustinute de echipamentele profesionale Electrolux de mai bine de 60 de ani.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram