Fabrica de ciocolata este deschisa din noiembrie 2011 pana in aprilie 2012 si nu este o cladire ci un concept irezistibil ce poate fi implementat in orice locatie.
Participantii vor fi creatorii delicioaselor praline de ciocolata, realizand umpluturile felurite din cea mai buna ciocolata cuvertura frantuzeasca, pana la decoratiuni creative cu foita de aur, petale de flori comestibile, nuci sau caramel.
Fiecare participant la aceasta experienta irezistibila va pastra cat de multe praline a putut finaliza si le va ambala in cutii delicate personalizate dupa dorinta si inspiratia creatorului.
Pe toata durata experientei dulci, echipele vor putea servi celebrul gluhwine (vin fiert cu mirodenii si fructe), iar in continuarea conceptului, atelierul de creatie praline poate fi combinat cu alte doua workshop-uri savuroase: degustare de ceai sau degustare de vinuri.
Pentru echipe numeroase ce isi doresc in exclusivitate experienta pralinelor de ciocolata, va veni direct din Hamburg alaturi de chef Daniel Wendorf, chef pattisiere Claudia Gast.
Mai multe informatii despre Fabrica de Ciocolata: [email protected]; +40 721 223 385.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro