Gem pe paine la micul-dejun si prajituri traditionale cu gust

28 august 2020
Autor:
Touch Media

In afara de grija aceea de a avea camara plina pentru la iarna trebuie sa ne gandim si la micul dejun de maine si la deserturile de saptamana aceasta. Daca nu te-ai gandit inca ce pregatesti la mesele in familie, Duro vine cu o idee gustoasa, aromata, delicioasa si dulce, gemurile, marmelada si filling-urile termostabile sunt o alterantiva pentru un mic dejun sanatos sau pentru un desert de casa.  Gemurile pentru patiserii de la Duro pot fi folosite ca umplutura pentru prajituri si cornuri, pentru prepararea torturilor si checurilor, dar si in decorarea inghetatei.

Sa ne amintim cu drag de prajiturile cu gem ale bunicii! Fie ca este vorba de cornulete, prajitura in foi, chec, papanasi sau alte minuni de genul, gemurile pentru patiserie de la Duro nu trebuie sa lipseasca de la prepararea acestora, mai ales atunci cand vrei sa mananci ceva dulce si bun care sa iti aduca aminte de copilarie. Retetele Duro sunt pastrate de-a lungul timpului si reuseste sa imbine perfect parfumul, savoarea si autenticitatea piureului de fructe.

Rasfata-ti papilele gustative cu cele mai gustoase si aromate gemuri, reteta bunicii!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram