In cazul in care nu sunteti deja familiari cu acest concept de “mancare la oala”, tot ce trebuie sa faceti este sa va hotarati asupra meniului, iar Home Made Food se ocupa de restul. Si nu numai ca are grija ca mancarea sa pastreze gustul traditional romanesc din bucataria mamei sau a bunicii, dar o livreaza “direct de pe foc”, adica in recipientele in care a fost gatita: oala, bol, cratita, tava sau borcan.
Si daca va aflati in situatia in care organizati o masa festiva de Craciun, meniurile speciale pentru sarbatori de la Home Made Food pot fi o solutie prin care, nu numai ca va veti impresiona musafirii, dar veti avea mai mult timp pentru familie, cadouri sau chiar pentru dumneavoastra.
Ce optiuni aveti?
Meniul “Purcelusul”, la doar 594 lei include platoul traditional de iarna cu slanina, sorici, toba, jumari, caltabos, lebvar, branza de vaca si de oaie, rosii, castraveti, ceapa si salata verde, aperitive (zacusca, piftie porc, salata de boeuf), ciorba de porc, platou de carnaciori, friptura de porc si rulada de pui, garnitura (cartofi taranesti si orez cu legume), sarmalute cu mamaliguta si ardei si desert, cozonac de casa si placinta cu branza sau cu mere.
Daca nu doriti kilograme in plus dupa sarbatorile de iarna sau masa este destinata si persoanelor care nu consuma carne de porc, Meniul “Curcanasul” il va inlocui cu succes. Pentru 659 lei veti primi platoul traditional de iarna, aperitive cu zacusca, ciuperci cu maioneza, piftie de curcan si salata de boeuf, ciorba de curcan sau ciolan afumat, la alegere, garnituri de ciuperci umplute si cartofi la cuptor cu branza si smantana, sarmalute cu mamaliguta si ardei si desertul, cozonac de casa sau placinta de branza dulce sau mere.
Si daca doriti sa va impresionati, cu adevarat, musafirii, punand pe masa de Craciun mancare gatita mai deosebita, cea de-a treia optiune este Meniul “Pestisorul”, la pretul de 792 lei: platou rece cu minifrigarui de rosii cu mozarella, tartine somon, rosii umplute cu vinete, rulou de bacon cu ficatei, barcute de ardei cu crema de branza, rosii, castraveti, masline si salata verde; aperitive – crema de ton cu unt si verdeata, salata de icre, piftie de curcan si salata de boeuf; ciorba de curcan sau de os afumat, la alegere; platou cald cu somon la cuptor si friptura de vitel la tava; garnituri de orez cu spanac si parmezan si piure de brocolli; sarmalute in foi de vita cu smantana, iar ca desert, cozonac de casa si tiramisu clasic sau cu fructe de padure.
Toate meniurile sunt concepute pentru 6-8 persoane, comenzile se vor lua pana la data de 20 Decembrie, iar comenzile se vor livra in perioada 20-24 Decembrie.
Pentru mesele de Revelion, Home Made Food a pregatit Meniul Special de Sarbatori cu platouri speciale, traditionale romanesti sau internationale, care se vor livra in perioada 26-30 Decembrie.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro