Inspiratie pentru tortul de nunta

20 decembrie 2017
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Cu mari emotii, cuplul ce urmeaza sa devina mire si mireasa in cadrul festiv mult asteptat isi cauta expresia dragostei in absolut orice element parte din nunta. La capitolul desert, sunt convinsi ca dulceata in sine a tortului este expresiva, insa mai au nevoie si de un design personalizat. Pe cat de banal sau simplist pare sa sune la inceput, de fapt alegerea unui tort pentru nunta este la fel de dificila si confuza ca si tinutele celor doi sau alegerea melodiei de vals.

Presiunea ce exista asupra acestui subiect face ca nimic sa nu multumeasc a. O situatie destul de comuna este ca tortul sa se doreasca a fi mai degraba mica bijuterie a evenimentului. Nici macar cataloagele de prezentare cu torturi de nunta nu par sa multumeasca. Asadar, iata cateva repere si surse de inspiratie pentru ca design-ul tortului sa fie ales cu satisfactie.

Din experienta

Un punct de plecare este legat deja de anumite aspecte pe care mirii le au ca si background. Participand la nunti si evenimente de genul, au deja o oarecare idee conturata despre tortul potrivit. Ar fi bine ca acestea sa fie clar expuse cofetarului, spre a stabili cat mai clar ce trebuie evitat.

In plus, tine de anumite alergii sau pur si simplu preferinte personale pentru ca anumite ingrediente sa fie evitate. Altele pot fi fix corelatia cu evenimentul in sine. Spre exemplu, daca tematica nuntii tine cont de prezenta lavandei ca si laitmotiv, de ce nu chiar si tortul poate avea un astfel de design.

Pana la urma, fiecare detaliu conteaza, intrucat tortul in sine nu este doar o imagine, doar de decor, nici doar un desert. Este insasi povestea celor doi miri, indragostiti, povestea nuntii lor, de asemenea.

Din recomandarea cofetarului

Aparte de ceea ce isi doresc mirii, nu trebuie omis faptul ca un tort implica pe de-o parte precizie, pe de alta parte viziune si creativitate. Trebuie sa aiba stil, bun gust si la propriu si la figurat si nu in cele din urma, trebuie sa aiba stabilitate in modul in care este finisat si prezentat. Cand toate aceste cerinte se aduna, rezulta clar nevoia de a stabili impreuna cu maestrul cofetar cum sa arate tortul.

Tot acesta va fi si factorul decisiv in anumite privinte: ii va ghida pe cei doi miri in ceea ce priveste un anume mix de ingrediente si gusturi, va sugera ce cantitate de tort trebuie facuta pentru un anume design.

Din trenduri si preferinte proprii

O alta sursa de inspiratie este, clar, ceea ce mirii isi doresc. Sa fie ceva primavaratic – atunci o idee este tortul inspirat din natura, cu crengi cu boboci si flori. Sa fie ceva specific de iarna –atunci un motiv floral este corelat cu celebra craciunita, soi de floare, precum si cu nuante specifice ce duc cu gandul la brad si cadouri. Fiecare cerinta de acest gen aduce automat si o serie de alte optiuni.

Cat despre trenduri, se pare ca in ultimii ani se pune tot mai mult accent pe partea de detalii. Cu cat este mai bogat in detalii si mai viu colorat, cu atat capata si mai multa admiratie si apreciere.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram