„Dobrogea-Benecol este cea mai hipoglucidică pâine realizată integral din secară, este o pâine naturală, care conţine Benecol – esteri de stanoli din plante care scad garantat colesterolul, ce poate fi recomandată unei palete largi de pacienţi : obezi, pacienţi cu afecţiuni cardiovasculare, diabetici, pacienţi care suferă tranzit intestinal lent.” a declarat prof.dr.Elvira Craiu într-un interviu realizat de SănătateaTV.ro. Aceasta a mai adăugat că Dobrogea-Benecol, datorită acestor elemente esenţiale, este o pâine benefică pentru sănătatea individului.
Elementul care face deosebită această pâine este Benecolul, considerat una din primele 10 mari descoperiri în nutriţie, care şi-a dovedit clinic efectul în reducerea colesterolului. Mai mult, studiile clinice au demonstrat că esterii de stanoli din plante, aflaţi în pâinea Dobrogea-Benecol, scad colesterolul seric total cu până la 10% şi colesterolul LDL cu 15 procente, dacă se consumă zilnic 4 felii de pâine de secară Dobrogea-Benecol pe o perioadă de cel puţin 14 zile.
Consumul de pâine Dobrogea-Benecol este recomandat cu încredere de prof.univ.dr. Elvira Craiu oricarei grupe de vârstă sau diferitelor patologii prezente sau viitoare cu care se poate confrunta pacientul, ca modallitate de prevenţie. „Cu cât ne gândim la profilaxie mai devreme, cu cât suntem mai atenţi la stilul nostru alimentar şi de viaţă, cu atât şansele noastre de viaţă cresc.” a mai declarat Elvira Craiu.
Prof.univ.dr. Elvira Craiu apreciază iniţiativa Dobrogea Grup de a lansa pe piaţă un aliment funcţional cu efect în scăderea colesterolului. Acest pas întăreşte mesajul de responsabilitate socială a companiei Dobrogea Grup, care îşi doreşte să vină în sprijinul clienţilor săi cu produse naturale, benefice corpului uman şi care să asigure o viaţă sănătoasă şi echilibrată.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro