Se spune ca ghicitul in cafea este una din cele mai exacte feluri de a ghici viitorul cuiva. Se pare insa ca si prepararea cafelei pentru ghicit trebuie sa urmeze un ritual si prezinta cateva elemente ce prevestesc citirea viitorului. Odata cu fierberea cafelei, si cel care doreste sa i se ghiceasca viitorul trebuie sa faca anumite ritualuri pentru a face intregul proces mai clar si mai usor pentru ghicitor. Concentrarea si mintea limpede sunt elemente cheie ale cititului viitorului in cafea, iar prepararea cafelei poate fi facuta intr-un mod foarte usor. etarot.xyz te invata cum se prepara cafeaua pentru ghicit:
Cum se prepara cafeaua pentru ghicit?
Prepararea cafelei pentru ghicit este chiar foarte simpla si nu aveti nevoie decat de un ibric, cafea si zahar. Licoarea care trebuie facuta trebuie sa fie intr-o cantitate putin mai mare decat ceasca obisnuita de cafea pe care o beti.
Ceasca in care va fi cafeaua se umple cu apa, iar continutul ei este varsat in ibric, dupa care se adauga doua lingurite sau doua cuburi de zahar. Mai apoi se adauga si cafeaua, in functie de marimea cestii de cafea. Se lasa totul la fiert la flacara mica, iar cand este gata, se ia de pe foc si se toarna in ceasca.
In timp ce cafeaua fierbe insa, o mica predictie poate fi facuta in functie de formele care sunt vazute in ibric, iesind din spuma. Persoana careia i se ghiceste trebuie sa se gandeasca la aspectele cele mai interesante ale intrebarilor pentru care isi doreste raspunsuri in timp ce cafeaua fierbe, iar ghicitorul in timpul unei consultatii poate sa ii spuna acesteia niste lucruri chiar in timpul fierberii. Spuma din ibric da nastere la numeroase simboluri si forme care pot fi distinse si interpretate de catre ghicitor.
Prepararea cafelei pentru ghicit poate fi un moment bun pentru a incepe procesul de divinatie. Spuma din bric da nastere unor simboluri usor de interpretat care pot pune chiar bazele intregului proces de citire a viitorului in cafea.
Printre cele mai comune imagini din spuma cafelei din ibric se numara dealul, care semnifica o crestere morala si financiara a celui caruia i se citeste in cafea. Capul de caine este si el un simbol puternic, reprezentand un dusman inversunat al solicitantului. Si albina poate prevesti boli, in timp ce mai multe albine sugereaza ca cel caruia i se citeste in cafea va avea belsug. O silueta culcata vazuta in caimac sugereaza o boala, iar groapa este un semn de decadere.
Ca si in cazul ghicitului propriu-zis in cafea si gasirea simbolurilor din zat, si in spuma cafelei pot fi gasite o sumedenie de semne si simboluri interpretabile. Acestea au aceleasi explicatii precum cele din zatul de cafea. Animalele semnifica izbanda, iar inelul sau cercul reprezinta impacarea.
Dupa ce prepararea cafelei pentru ghicit a luat sfarsit, aceasta se toarna in ceasca si se bea incet. Cel care doreste a-i fi citit viitorul trebuie sa se gandeasca la ce il intereseaza sa afle, in timp ce isi consuma licoarea amaruie. Dupa ce numai zatul ramane in ceasca, aceasta este invartita si acoperita cu o farfurioara, mai apoi fiind intoarsa cu susul in jos. Se lasa cinci minute pentru ca zatul sa se usuce pe cana pentru ca mai apoi ceasca sa fie intoarsa.
Ceasca este apoi intoarsa si formele din zat pot fi observate si interpretate de ghicitor. Acesta din urma trebuie sa aiba anumite cunostinte despre ce semnifica fiecare imagine si simbol vazut in ceasca de cafea pentru a putea sa redea adevaratele semnificatii ale obiectelor vazute. Mai intai, ghicitorul ia ceasca si o analizeaza, intorcand-o in palma pentru a putea observa toate simbolurile si imaginile si mai apoi incepe sa isi expuna predictia catre solicitant.
Prepararea cafelei pentru ghicit are un rol esential in activitatea propriu-zisa de citire in viitor cu ajutorul cafelei. Daca preparatul este prea fiert, zatul se va descompune si nu se vor mai putea forma imagini, iar daca preparatul nu este fiert, zatul nu se va putea tine de peretele cestii de cafea. Si cel care doreste sa ii fie citit viitorul in cafea trebuie sa fie concentrat si sa se gandeasca la ce isi doreste sa afle in urma ghicitului in cafea, pentru ca, altfel, intreaga operatiune va fi un esec.
Prepararea cafelei pentru ghicit este o tehinca cunoscuta inca din timpuri stravechi, turcii fiind cei care au folosit cafeaua ca element esential in viata de zi cu zi, ajungand sa o transforme intr-o moneda de schimba importanta. Tehnicile turcesti de preparare a cafelei produc si in prezent cea mai savuroasa cafea de care iubitorii licorii amare se pot bucura la orice ora din zi si din noapte. Cafeaua a devenit un produs esential vietii de zi cu zi a oamenilor, fiind licoarea necesara inceperii fiecarei dimineti cu un plus de energie.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro