Renovarea locuintei este un prilej de a da o noua fata camerelor si de a redecora intr-un mod mai placut si mai functional. Insa orice investie necesita si costuri. Materialele si mana de lucru pot ajunge la costuri mari, de aceea trebuie sa iei decizii inspirate. Cand nu ai bani multi, te gandesti sa amani renovarea. Insa amanarea poate duce la costuri si mai mari, pentru ca inflatia galopanta scumpeste permanent resursele pentru renovare. Este mai bine sa iei in calcul o renovare cu buget limitat. Chiar daca pare greu de pus in practica, reamenajarea locuintei cu bani putini este posibila. Cele 7 ponturi pe care ti le prezentam in continuare te ajuta in acest sens.
Pentru a profita de preturile accesibile ale unei promotii la materiale sau de disponibilitatea temporara a unui mester, merita sa faci rost de bani rapid. Cere un imprumut online si investeste in locuinta ta. Creditele rapide se acceseaza usor. Trebuie doar sa-ti inscrii datele personale si sa incarci cateva documente care sa dovedeasca faptul ca ai venituri regulate. Cererea de creditare este analizata apoi rapid si primesti banii in cel mult cateva ore de la solicitare. Returnarea banilor se face in rate la care se aplica dobanda stabilita in contract.
Economisirea inseamna sa identifici costurile si sa le reduci cat mai mult. Nu ai cum sa faci acest lucru daca nu iti faci un plan detaliat al renovarii. Creeaza un plan cu toate etapele, in care sa treci toate lucrurile care genereaza costuri. Stabileste prioritatile si modul de lucru. Odata ce planul este gata, iti poti stabili un buget precis si gasi metode de a economisi.
Renovarea locuintei se face pentru cativa ani. De aceea, nu este loc de greseli. Orice eroare, risipa sau calcul gresit genereaza costuri suplimentare. Cauta oameni priceputi in meseria lor, fie ca sunt montatori de faianta, zidari sau electricieni ori instalatori. Colaborarea cu o firma s-ar putea sa te coste mai mult decat angajarea unor mesteri, dar viteza executiei si calitatea lucrarii imbunatatesc raportul calitate-pret.
Daca ai indemanare, cunostinte si mai ales dorinta de a invata, poti aborda renovarea de unul singur. Economisesti multi bani astfel, dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa te pregatesti de o munca destul de obositoare. In functie de cunostintele si abilitatile tale poti tencui si zugravi, reconditiona mobilier, pune faianta, fixa obiecte in perete, etc. Pentru lucrarile complexe si cu risc de hazard, ca cele electrice, sanitare sau de modificare a retelei de gaz, apeleaza mereu la profesionisti.
Chiar daca este placut ca tot ce folosesti in amenajarea casei sa fie nou, refolosirea materialelor si obiectelor vechi te ajuta sa elimini costuri. In plus, unele dintre ele se pot dovedi de calitate mai buna decat cele noi. Stim cu totii ca nu se mai fac caramizi la fel de bune ca acum cateva zeci de ani, iar mobila actuala, desi mai usoara, se deterioreaza rapid.
Majoritatea magazinelor de bricolaj au oferte si promotii. Unele presupun achzitionarea a doua lucruri la pret de unul, iar altele au reduceri. Daca le urmaresti constant, iti poti face un stoc de materiale la un pret mai bun decat in mod obisnuit. Desi cumparaturile de acest tip sunt mai obositoare decat achizitionarea din prima a unui stoc de materiale, te ajuta sa economisesti o suma importanta. Compara preturile de la magazine inainte de a cumpara orice fel de material.
Renovarea locuintei cu bani putini este posibila. Tine cont de ponturile noastre si fa-ti casa frumoasa.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro