Societatea Aderamed din Oradea, judetul Bihor are ca obiect principal de activitate oferirea unor servicii complete precum deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Lucrarile, serviciile prestate, se pot extinde chiar si la nivel national, in functie de cerere.
Firme detine cele maimoderne utilije si accesorii, toate adaptate conform ultimelor standarde cerute de Uniunea Europeana, privind sanatatea oamenilor si protectiei mediului inconjurator. Lucrarile de deratizare, dezinfectie si dezinsectie se pot realiza la cerere in urma unei programari realizate in prealabil atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.
Preturile se vor calcula in functie de distanta parcursa pana la locul solicitat precum si dimensiunea spatiului, gradului de infestare, etc. Profesionalismul, promptitudinea si calitatea serviciilor prestate au determinat numeroasele colaborari de succes pe care acestia le-au putut incheia. Exemplu: International Trading Center (Brasov), Raiffeisen Bank (Bihor), Salon Auto Fiat, Ford, primarii, unitati MAI, etc. Se ofera si o garantie de 3-6 luni.
Printre produsele comercializate de cateea cestia putem enumera: insecticide si raticide, aparate cu ultrasunente, consumabile pentru curatenie (aerosoli, detergenti antimicrobieni, etc).
Deratizarea este unul dintre serviciile prestate cu succes de catre cei de la Aderamed. Acest tip de serviciu reprezinta gasirea de solutii optime pentru eliminarea rpzatoarelor daunatoare: poandai, soobonai, care sunt responsabili cu raspandirea si aparitia unor boli precum: febra aftoasa, malaria, salmonela,etc. Aceste boli sunt usor transmisibile mai ales daca purtatorii acestora intra in contact direct cu alte animale ca: porci, pisici, caini, etc.
Lucrarile de deratizare pot avea caracter preventiv sau curativ cu rolul de a distruge rozatoarele prezente pe o durata mai mare de timp atat a suprafetei cat si a zonei inconjuratoare. Daca suprafata supusa acestui proces este mai mare cu atat mai eficineta se va dovedi eficacitatea acestora pe o periada indelungata de timp.
Materiale folosite nu prezinta niciun impact major asupra oamenilor si a mediului inconjurator. Momeala toxica va fi amplasata in statiile de intoxicare din plastic cu chei eliminandu-se riscul ca aceasta sa fie ingerata de catre animale deomestice si pastrandu-se perioade cat mai mari de timp. In cadrul brutariilor, barurilor,etc, se pot folosi cu succes capacane non-toxice ce duc la inlaturarea musafirilor nepoftiti precum rozartoarele. Tot pentru eliminarea acestora se pot utiliza cu succes si aparate cu ultrasunete cu rol de alungare.
Speciile ce pot fi combatute prin procesul de deratizare sunt: rozatoare sinantrope care se pot gasi pe langa locuinte, depozite alimentare, etc, precum soarecele de casa, sobolanul cenusiu sau negru si roazatoare asintrope precum rozatoarele de camp, rozatoare de apa, rozatoare de padure, dintre care putem enumera: soarecele de camp, soarecele pitic, soarcele de pamant.
Materiale folosite pentru deratizare: cutii de deratizare
Momeala introdusa in aceasta cutie contine o substanta numita Bradifacoum. O singura ingerare este suficienta pentru ca soarecii sau sobolnii asa fie elimintati definitivi. Moartea acestora intervine dupa 2-3 zile de la caderea in capcana fara a trezi suspiciuni in cadrul coloniei unde traiesc. Pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat, momeala va fi prezenta alaturi de alte tipuri de mancaruri.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro