Spartan se extinde in Veranda Mall cel mai nou centru comercial din capitala

1 noiembrie 2016

“Oborul este o zona cu traditie si cu o importanta comerciala ridicata, al carei specific il cunosc foarte bine, deoarece am lucrat cinci ani intr-un restaurant de aici. Obiectivul nostru este sa avem cate o unitate Spartan in fiecare mare centru comercial sau mall din Bucuresti, astfel ca, atunci cand am fost remarcati in Sun Plaza si am primit, din partea cunoscutei companii de servicii imobiliare CB Richard Ellis, propunerea de a intra si in Veranda Mall, am acceptat fara retineri. Am semnat contractul inca din 2014 si ne-am pregatit, eu si echipa mea, temeinic pentru acest eveniment.

Experienta deschiderii si administrarii celorlalte trei restaurante Spartan francizate, m-a ajutat sa fac fata tuturor provocarilor inerente si am reusit sa fim gata chiar cu o zi inainte de deschiderea oficiala a Veranda Mall”, a declarat Constantin Puiu, Senior Partner Spartan Food, francizatul Spartan pentru Veranda Mall.

Trafic de 1.500 clienti in primele patru zile. Restaurantul ocupa o suprafata de 70 m2 in zona de vizibilitate maxima a food-court-ului. In primele zile de functionare, Spartan Veranda Mall a fost vizitat de 1.500 de clienti, cifra obtinuta din numarul de bonuri eliberate la casa.

„Suntem foarte multumiti de rezultatul eforturilor noastre care s-au concretizat intr-un restaurant cu un design inovator, unde se servesc preparate de o calitate ireprosabila. In ceea ce priveste amenajarea, am mizat pe creativitate si am transformat stalpul din centrul spatiului intr-un element important de decor care capteaza atentia in mod pozitiv. Aici am amplasat si simbolul marcii, casca spartanica! Toti cei 15 angajati au ca principala grija atentia la nevoile clientilor. De altfel, investitia in instruirea personalului si schimbul de experienta intre restaurantele din retea sunt aspecte pe care noi, la Spartan, punem foarte mare pret: periodic, o parte din echipa de management merge la un stagiu de pregatire la centrul de la Botosani”, a adaugat Constantin Puiu.

Vedeta meniului din Spartan Veranda Mall este souvlaki, un preparat complet ce contine toate cele cinci sosuri marca proprie, numeroase legume, carne rotisata, fara aditivi, cartofi prajiti in ulei de palmier si pyta din partea casei, pregatita pe loc. Cu ocazia inaugurarii, au fost emise 3.000 de cupoane valabile pana la finalul lunii decembrie, pe baza carora clientii vor primi o bautura gratis la urmatoarea comanda, iar in saptamanile viitoare vor exista si alte promotii si oferte speciale.

“Deschiderea din Veranda Mall face parte din procesul de extindere si consolidare a marcii Spartan pe piata autohtona. Veranda este primul mall de proximitate pentru locuitorii uneia dintre cele mai traficate zone a capitalei, iar mixul de chiriasi este unul bine echilibrat, inclusiv pe zona destinata restaurantelor, unde oferta este variata. Spartan este un business cu un concept foarte bine gandit, care are la baza ingrediente proaspete, din zona mediteraneeana, carne preparata asemanator cu gyrosul grecesc, dar si elemente originale, inedite, cu influente diverse. Imi pare bine ca de acum si clientii Veranda Mall se vor putea bucura de aceste preparate deosebite”, a explicat Anisoara Bataiosu, Director General S.C. Strong MND Corporation S.R.L., compania detinatoare a francizei Spartan.

SC Spartan Food Restaurante SRL, infiintata in anul 2014, este detinuta de Constantin Puiu, a primit franciza Spartan pentru restaurantele din Sun Plaza, Mega Mall, ParkLake si Veranda Mall si are 60 de angajati in aceste patru centre comerciale. Planurile sale de extindere cuprind deschiderea a doua noi restaurante Spartan, in 2017, in zonele de nord si de vest ale Bucurestiului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram